Tgrt Haber

CHP'li vekillerin Bahçeli ile selamlaşma anları gündem oldu! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
11 Aralık 2023 18:51 - Güncelleme : 11 Aralık 2023 19:52

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ile Maraş Milletvekili Ali Öztunç, Meclis'te MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yanına gitti ve selam verdi. Sarıgül ile Öztunç'un, Bahçeli ile selamlaştığı anlar sosyal medyada bazı CHP'liler tarafından eleştirildi. 

Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) başlayan bütçe görüşmelerinde ilginç bir an yaşandı. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül​ ile Maraş Milletvekili Ali Öztunç, MHP lideri Devlet Bahçeli​ ile selamlaştı. 

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin TBMM​'deki yayınına konuk olarak katılan Mustafa Sarıgül ve Ali Öztunç, Bahçeli ile kısa süreli bir selamlaşma ve sohbet gerçekleştirdi. 

Gelişme, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Özellikle Maraş Katliamı'nı hatırlatan bazı sosyal medya kullanıcıları, CHP'li vekillerin MHP lideriyle olan samimi görüntülerini eleştirdi.

BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ

TBMM Genel Kurulu'nda, 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2022 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin görüşmelerine başlandı.

Aralıksız 14 gün sürecek bütçe görüşmeleri, 24 Aralık Pazar günü sona erecek.

Kamu idarelerinin bütçe ve kesin hesapları üzerindeki müzakereler 10 turda ele alınacak.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...