Tgrt Haber

CHP'nin iş birliği görüşmeleri devam ediyor! Yeni rota TİP 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
24 Ocak 2024 17:34 - Güncelleme : 24 Ocak 2024 17:35
CHP'nin iş birliği görüşmeleri devam ediyor! Yeni rota TİP 

Yerel seçimler kapsamında iş birliği ittifak görüşmelerini yürüten CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş ile görüşme gerçekleştirdi. 

Yerel seçimlere 67 gün kala Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) ittifak görüşmeleri hız kazandı. CHP​ lideri Özgür Özel, Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş​ ile CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi. 

Basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 30 dakika sürdü.

"MUHALEFETE KAYBETTİRMEME" STRATEJİSİ 

TİP heyetinde Baş’ın yanı sıra; Genel Başkan Yardımcısı Doğan Ergün, Parti Sözcüsü Sera Kadıgil, Örgütlenmeden Sorumlu MYK Üyesi Yunus Başaran yer aldı. CHP heyeti ise Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Yurt İçi ve Yurt Dışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin’den oluştu. Görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü.

CHP'nin iş birliği görüşmeleri devam ediyor! Yeni rota TİP 

İki partinin, yerel seçimlerde "muhalefete kaybettirmeme" stratejisi üzerinde anlaştığı ve bu doğrultuda seçim iş birliğine yönelik bir çalışma heyeti oluşturduğu öğrenildi. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...