Tgrt Haber

CHP'nin kurultayında değişimcileri kızdıracak afiş

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
02 Kasım 2023 17:50 - Güncelleme : 02 Kasım 2023 18:02
CHP'nin kurultayında değişimcileri kızdıracak afiş

CHP'de gözler hafta sonu yapılacak olan 38. Olağan Kurultay'a çevrildi. Cumartesi ve Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan kurultay öncesi Kılıçdaroğlu ve Özel'in delege savaşları devam ediyor. Spor salonunda gerçekleştirilecek olan kurultay öncesi salondaki hazırlıklarda değişimci grubu kızdıracak bir olay yaşandı. 

Cumhuriyet Halk Partisi​'nde (CHP) Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan 38. Olağan Kurultay​'a sayılı günler kala Ankara Arena Spor Salonu’na asılan pankart dikkat çekti. 

4-5 Kasım'da gerçekleştirilecek kurultayda Cumartesi günü Genel Başkan seçimi yapılacak. Pazar günü ise Parti Meclisi üyeleri ve Yüksek Disiplin Kurulu seçilecek.

Kurultayın gerçekleşeceği Ankara Arena Spor Salonu’nda ise mevcut Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu​'nu destekleyenlerin hamlesi dikkat çekti.

"OYUNLARIN FARKINDAYIZ"

Kılıçdaroğlu’nu destekleyen isimlerin astığı belirtilen pankartta, “Oyunun farkındayız, liderimizin yanındayız” ifadesi yer aldı.

CHP'nin kurultayında değişimcileri kızdıracak afiş

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...