Tgrt Haber

Cumhur İttifakı adayından yerel seçim mesajı: Hedefimiz daha güçlü bir Edremit

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Şubat 2024 14:07 - Güncelleme : 19 Şubat 2024 14:23
Cumhur İttifakı adayından yerel seçim mesajı: Hedefimiz daha güçlü bir Edremit

Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Vurmaz, “Hep birlikte daha güçlü bir Edremit için yan yana çalışacağız” dedi.

Cumhur İttifakı​, yerel seçim hazırlıklarına dur durak bilmeden devam ediyor. Cumhur İttifakı Edremit​ Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz da ilçede ziyaretlerini sürdürüyor. g Sahada vatandaşlardan büyük bir ilgi ve

Vurmaz, seçim çalışmaları kapsamında Edremit İlçesi Hacıarslanlar ve Çamcı mahallelerinde vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların sorularını cevaplayan Vurmaz, vaatlerini anlattı.

Cumhur İttifakı adayından yerel seçim mesajı: Hedefimiz daha güçlü bir Edremit - 1. Resim

"YORULMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Edremit'in her karışını adım adım gezdiğini ve hemşehrileriyle kucaklaştığını aktaran Vurmaz, "Cumhur İttifakı olarak tam kadro ziyaret ettiğimiz Hacıarslanlar ve Çamcı Mahallelerimizde bizleri coşkuyla karşılayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle hep birlikte daha güçlü bir Edremit için yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Ne zaman ihtiyacınız olursa yanınızda olacağız” ifadelerini kullandı.

r-2932953,2932950#

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...