Tgrt Haber

Cumhur İttifakı'nın Mersin adayında yerel seçim mesajı: Çözüm odaklı yönetim modelini getireceğiz

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
21 Şubat 2024 13:30 - Güncelleme : 21 Şubat 2024 13:40
Cumhur İttifakı'nın Mersin adayında yerel seçim mesajı: Çözüm odaklı yönetim modelini getireceğiz

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, yerel seçimlere ilişkin konuştu. Soydan, "Mersin'e çözüm odaklı yönetim modelini getireceğiz" dedi.

Yerel seçimlere çok az bir süre kaldı. Partilerin de seçim çalışmaları hız kazandı. Seçim çalışmaları kapsamında Mersin​'de vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Cumhur İttifakı'nın adayı Serdar Soydan, yerel seçimlere ilişkin önemli mesajlar verdi.

Esnafın talep, şikayet ve önerilerini tek tek dinleyip not alan Soydan, seçildiği takdirde çözüm için gereken ne varsa ortak akıl ile yapılacağını iletti.

ÇOCUKLARA HEDİYELER DAĞITTI

Vatandaşlarla da sohbet edip isteklerini dinleyen Serdar Soydan, çocukları da unutmadı; çeşitli hediyeler vererek onların gönüllerini kazandı.

Cumhur İttifakı'nın Mersin adayında yerel seçim mesajı: Çözüm odaklı yönetim modelini getireceğiz - 1. Resim

"KENT DİNAMİKLERİNİN FİKİRLERİNİ ALMANIZ GEREKİYOR"

Çok fazla sıkıntıların olduğunu ve hepsinin farkında olduklarını söyleyen Soydan, "Esnaf kendilerinin dikkate alınmasını istiyor. Yerel yönetimlerde bir proje yapacaksanız önce o muhitte yaşayan esnafın, kent dinamiklerinin fikirlerini almanız gerekiyor. ‘Ben yaptım oldu’ mantığı ile proje üretemezsiniz” ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı'nın Mersin adayında yerel seçim mesajı: Çözüm odaklı yönetim modelini getireceğiz - 2. Resim

"ESNAFIN GÖRÜŞLERİ OLDUKÇA ÖNEMLİDİR"

İstiklal Caddesi’nin tek şeride düşürülmesi ile ilgili olarak esnafın rahatsızlığını dile getiren Soydan, “Esnaflarımız Mersin için hem sosyal, hem ekonomik açıdan bel kemiğidir. Böylesi merkezi bir yerde esnafın görüşleri oldukça önemlidir. Ortak akılla ilerlemek istiyorsak, belediye ve esnaf​ omuz omuza hareket etmeli, fikirleri dikkate alınmalıdır. Aksi halde belediye olarak yol almakta güçlük çekeriz. Bu da kentin gelişimine zarar verir” dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...