Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: TGRT Haber
30 Kasım 2023 14:34 - Güncelleme : 30 Kasım 2023 15:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ''Milletimizin huzuruna en doğru adaylarla çıkma çabasındayız. Yeniden İstanbul parolamız olacak" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti​ Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan​, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında yerel seçimlere dikkat çekip ''Milletimizin huzuruna en doğru adaylarla çıkma çabasındayız. Yeniden İstanbul​ parolamız olacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Tüm yol arkadaşlarımızı yürekten selamlıyorum. Son toplantımızı 24 Ağustos tarihinde gerçekleştirmiştik. Pek çok kritik gelişmeyi geride bıraktık. Kongremizde partimizin yönetim organlarını da belirledik. Parti kurullarımıza seçilen tüm arkadaşlarımızı gönülden tebrik ediyorum.

31 Mart seçimleri​ ile ilgili hazırlıkları kongremiz sonrası başlattık. Gündemimizi işletiyoruz. Saha araştırmaları ile adaylarımızı belirleyeceğiz. Kampanya ekibimiz çalışmalarına başladı. Seçim takvimimiz ilerliyor.

"YENİDEN İSTANBUL PAROLAMIZ OLACAK"

Yeniden İstanbul mücadelenin parolalarından biri olacaktır. CHP bizim başlattığımız projeleri bile devam ettiremedi. CHP’li iş bilmezlerin yönetimi altında İstanbulluları yoran bir şehre dönüştü. İstanbul CHP zihniyeti elinde eski günlerini arıyor.

Dün Sayın Bahçeli ile verimli bir görüşme yaptık. İttifakımızı daha da güçlendirerek geleceğe taşıma azmindeyiz. Gayemiz İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 5 yıldır hizmetsizlik girdabında boğulan şehirlerimizi gerçek belediyeciliğe kavuşturmak.

"HEDEFİMİZ TÜM BELEDİYELERİ KAZANMAK"

Diğer partilerde görülen rezillikler AK Parti’nin kapısından içeri giremez. Uzun iktidar yıllarının bizi bozmadığını tersine tecrübe kazandırdığını milletimize göstereceğiz. Amacımız 30 büyük şehir 51’i il tüm ilçelerde tüm belediyelerin tamamına yakınını AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak kazanmaktır. Vatandaşımız neredeyse orada olmak boynumuzun borcu. Seçime kadar gece gündüz demeden çalışacağız.

"EZİCİ KAZANMAK DIŞINDA SEÇENEK YOK"

Kazanmak, hem de ezici bir oranla kazanmak dışında bir seçeneğimizin olmadığı seçimlere hazırlanıyoruz. Sabırla ve kararlılıkla, istihdam ve yatırım odağını kaybetmeden, ekonomimizi enflasyon belasından kurtaracak programları uyguluyoruz.

TÜRKİYE YÜZYILI BELEDİYECİLİĞİ VURGUSU

Hükümette sağladığımız istikrarı şehirlerimize de kazandırmak istediğimiz anlatacağız. Alta yapı sağlayamayan muhalefet belediyelerinin karşısına Türkiye Yüzyılı belediyeciliği ile geçeceğiz. Bu partide şahsım dahil hiç kimse layüsel değildir.

ENFLASYON VURGUSU

Türkiye'nin 10 yıldır her alanda sinsi ve kasıtlı bir saldırı altında olduğunu kimse reddedemez. Küresel düzeyde Covid-19 ile başlayan Rusya-Ukrayna savaşıyla derinleşen krizin olumsuz etkileriyle boğuşuyoruz. Her kesimden insanımızın bu tsunamiden en az etkilenmesi için tüm kaynaklarımızı harekete geçirdik.

Ekonomide dengeleri tekrar kurmanın vakit aldığı bir gerçektir. Sabır ve kararlılıkla istihdam ve yatırım odağını kaybetmeden ekonomimizi enflasyon belasından kurtaracak programları uyguluyoruz. Bölgemizin ve dünyanın her alanda kaynadığı bir dönemde ülkemizin en büyük gücü güven ve istikrar iklimini muhafaza etmesidir."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...