Tgrt Haber

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun ‘Vatandaş teknoloji görsün istedik’ sözlerine sert tepki

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
05 Ocak 2023 12:59 - Güncelleme : 05 Ocak 2023 13:33

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Mobil Uygulama Tanıtım Toplantısı'nda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ‘Vatandaş teknoloji görsün istedik’ sözlerine tepki gösterdi. Erdoğan, "25-30 yıl öncesinin dünyadaki 'İnsanımız teknoloji görsün' diye millete yutturmaya çalışmak kibrin ve cehaletin dik alasıdır" dedi. 6'lı masaya da tepki gösteren Erdoğan, sosyal medya şovlarıyla vatandaşın karşısına çıkıldığı ancak kendilerinin hizmet yolunda kesintisiz bir şekilde ilerlediklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan​, AK Parti​ Mobil Uygulama Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Her alanda ve konuda olduğu siyasette de dijitalleşmenin öncüsünün AK Parti olduğunu belirten Erdoğan, CHP​ lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ‘Vatandaş teknoloji görsün istedik’ sözlerine tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "25-30 yıl öncesinin dünyadaki 'İnsanımız teknoloji görsün' diye millete yutturmaya çalışmak kibrin ve cehaletin dik alasıdır" dedi. 6'lı masaya da tepki gösteren Erdoğan, sosyal medya şovlarıyla vatandaşın karşısına çıkıldığı ancak kendilerinin hizmet yolunda kesintisiz bir şekilde ilerlediklerini söyledi.

"UYGULAMA EN DOĞRU ŞEKİLDE BİLGİLENDİRMEYİ SAĞLAYACAK"

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Bu uygulama sayesinde koordinasyonu güçlendireceğiz. Yerel merkez ile taşra birimlerimizin karşılıklı veri akışlarını hızlı şekilde sağlayacak bu uygulama çözellikle sahadaki çalışmalarımızı rahatlatacaktır. Kritik seçim arefesinde partimizin saha hakimiyetini korumasına ciddi bir katkı sağlayacağını düşünüyorum. Sistem, vatandaşlarımızı en doğru şekilde bilgilendirmeyi sağlayacak.

"HER ALANDA ÖNCÜ AK PARTİ'DİR"

Her alanda ve konuda olduğu gibi, siyasette dijitalleşmenin öncüsü de AK Parti'dir. Buradan teşkilatımızın bütün üyelerini AK Parti'm mobil uygulamasını indirmeye davet ediyorum. 6'lı masanın bileşenleri kendi genel merkezleri arasında mekik dokuyor. Onlar sosyal medya şovlarıyla vatandaşın karşısına çıkarken biz hizmet yolculuğumuzu kesintisiz bir şekidle sürdürüyoruz.

Dünkü grup toplkantısında memur ve emeklilere yaptığımız yeni zam oranını halkımızla paylaştık. Orta Gelir Grubu'na yöneli Yeni Evim Kampanyası'nın detaylarını açıkladık.

"BİZ 85 MİLYONUN HER BİR FERDİNE ULAŞIYORUZ"

Cumartesi günü Antalya'ya gidecek, Antalyalı kardeşlerimizin müsafiri olacağız. Kumluca'yı ziyaret edeceğiz, ardından Manavgat'ı ziyaret edeceğiz. Orada da hanım kardeşlerimizle ayrıca bir toplantı gerçekleştireceğiz. Ertesi gün üniversiteli AK Gençlik'le buluşacağız. Biz 85 milyonun her bir ferdine ulaşıyoruz.

6'LI MASAYI ELEŞTİRDİ

Kapısı çalınmadık kimse bırakmama anlayışıyla devam ediyoruz. AK Parti ile 6'lı masanın derin vizyon farkı ortaya çıkıyor. Bilhassa gençlerimiz sadece hizmet ve icraat olarak değil, teknolojiden faydalanma konusunda da bunların umutsuz vaka olduğunu anlamıştır. Yabancı ekonomi komiseri ile görüntülü konuşmayı ileri teknoloji sananlar, aslında teknoloji özürlü olduklarını ortaya koymuştur.

"BİZİM İCRAATLARIMIZA MUHALEFETİN HAYALLERİ BİLE YETİŞEMEZ"

Bizim icraatlarımızın yetiştiği yere Vizontele muhalefetin hayalleri bile yetişemez. Dünyaya ve kendi insanına çarpık bakan zihniyetin milli teknoloji hamlelerimiz Kızılelma'yı, Anka'yı Gökbey'i idrak etmesi mümkün değildir. Biz planlarımızı yaparken çeyrek asır, yarım asır sonrasını düşünüyoruz.

Teknoloji dahil her alanda günü kurtarmayı değil geleceği düşünüyoruz. Değeri 1 milyar doların üzerinde olan teknoloji şirketi sayımız 6'yı buldu. 64 milyondan fazla vatandaşlarımızın bir tıkla ulaşabildiği e-devlet kapısı dünyada örnek gösteriliyor.

"KENDİ İHA'SINI ÜRETEN 3 LKE İÇİNDEYİZ"

Kendi savaş gemisini geliştirip üreten ve idame eden ilk 10 ülke arasındayız, kendi İHA'sını üreten 3 ülke içindeyiz. Siyaset gibi teknolojiyi de çeyrek asır geriden takip eden arkaik ekibe gençlerimize daha fazla mahcup olmadan kendilerine format atmasını tavsiye ediyorum

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...