Tgrt Haber

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayasofya’da vatandaşlarla bayramlaştı! Bayram sonrası mitinglerini artıracaklarını duyurdu

21 Nisan 2023 08:25 - Güncelleme : 21 Nisan 2023 12:25

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan Ramazan Bayramı namazını İstanbul’da Ayasofya-i Kebir Camii’nde kıldı. Erdoğan bayram namazı sonrasında vatandaşlarla bayramlaşırken çocuklara da özel ilgi gösterdi. Erdoğan bayram namazı sonrası gazetecilere çikolata dağıtırken yaptığı açıklamada bayram sonrası açılış ve mitinglere ağırlık verecekleri duyurdu. AK Parti binasına yönelik silahlı saldırıya da değinen Erdoğan "en bazı parti başkanlarının yaptığı şekilde bir değerlendirmenin içerisine girecek, ondan bir rant beklentisi içerisinde de değilim. Terörist teröristliğini, eşkıya eşkıyalığını her yerde her zaman yapacaktır" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ErdoğanRamazan Bayramınamazını İstanbul’da Ayasofya-i Kebir Camii’nde kıldı. Erdoğan bayram namazı sonrasında vatandaşlarla bayramlaşırken çocuklara da özel ilgi gösterdi. Sosyal medya hesabı üzerinden de paylaşımda bulunan Erdoğan Türkçe ve Arapça olarak yaptığı paylaşımında, "Milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Bizleri bir bayrama daha ulaştıran Rabb'ime hamdediyorum. Depremlerde ve sellerde vefat eden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun." ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1649269226803216384

Bayram namazı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecilerin sorularını cevapladı. İşte Erdoğan'ın açıklamalarında öne çıkanlar;

Dün akşam söylenmesi gereken ne varsa Karadeniz doğal gazıyla ilgili söyledik. Öncelikle bir ay ardından da bir yıl olmak üzere ücretsiz şekilde Karadeniz gazını milletimizle buluşturacağız. Tüm rezervimiz bereketli olsun. Ülke genelinde Enerji Bakanlığı doğal gazın girmediği il ilçe bırakmayacak. Şu an itibarıyla da bir taraftan sismik araştırmalar, sondaj çalışmaları devam ediyor. Bu rezervi artırmak, üretimi artırma noktasında.

SEÇİM YOL HARİTASI

"Gidilmemiş il bırakmak istemiyoruz" diyen Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:

İnşallah yarın Nurdağı'ndayım, oradan Gaziantep'e geçeceğim, yetişebilirsem Hatay'a da geçeceğim. Bölgedeki turları devam ettireceğiz. Sonra da açılışlardan çok mitinglere ağırlık vereceğim. İstanbul​ ilçeleriyle, Ankara ilçeleriyle çalışmaları devam ettirirken şehir mitinglerini Artvin, Rize, Trabzon, Ordu, Samsun devam ettireceğiz. Planlamalar yapılıyor, bu istikamette çalışmalara devam edeceğim. Gidilmemiş il bırakmak istemiyorum. Kabine üyesi arkadaşlarımız yoğun şekilde çalışıyor. Bu şekilde kalan süreyi dolduracağız. Bütün hedefimiz 14 Mayıs'ı başarılı şekilde tamamlamak.

https://twitter.com/tcbestepe/status/1649284467897540608

"TOGG ULUSAL DEĞİL, ULUSLARARASI MARKA"

Teslimat tırlarımız yollarda. İlham Aliyev'e, Mirzayev'e Togg gönderdik. Diğer liderlerle de bu şekilde paylaşacağız. Togg'un ulusal değil uluslararası marka olduğunu dünya görecek. Lider dostlar kardeşler çok memnunlar. Ülkemde Togg'u tercih edenler memnun kalacaklar.

AK PARTİ İLÇE BİNASINA SALDIRI

Şu anda ben tabi bazı parti başkanlarının yaptığı şekilde değerlendirmeye girecek değilim. Rant beklentisi içinde de değilim. Terörist teröristliğini eşkıya eşkıyalığını her zaman yapacaktır. Terör bölgelerinde AK Parti olarak çok yaşadık, şehitler de verdik. Bunlardan bihaber olan bazı parti başkanları kendilerine İstanbul'da saldırı olunca bunu ranta dönüştürme içine girdiler. Biz tüm tedbirlerimizle siyasette bu işlere yabancı değiliz, ilk defa olan şeyler de değil. İçişleri, Emniyet bu eşkıyayı anında yakaladılar. Gereken şeyler de yargıda yapılıyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...