Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan baba ocağında Rizelilere söz verdi: Yenisini yapacağız

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
26 Temmuz 2024 19:23 - Güncelleme : 27 Temmuz 2024 04:46

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize Güneysu'da hemşehrilerine hitap etti. Yarın valilik önünde miting yapacağını hatırlatan Erdoğan, vatandaşları davet etti. Rize'de bir caminin afet sonrası yerinden kaydığını söyleyen Erdoğan, yeni caminin yapımı için ilk adımı attıklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de gerçekleştirdiği kısa konuşmada hemşehrilerine açıklamalarda bulundu. Havanın güzel olduğunu ancak pazar günü yağmur beklediklerini belirten Erdoğan, Rize'nin bereketli topraklarının bu duruma alışık olduğunu ifade etti. 

Çay üreticilerinin çalışmalarını da öven Erdoğan, "Makine ile çayları topluyorsunuz diye duyuyorum. Nereden nereye geldik. Benim hemşehrilerim kendine yakışanı yapar" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan baba ocağında Rizelilere söz verdi: Yenisini yapacağız - 1. Resim

YENİ CAMİ MÜJDESİ

Konuşmasında Rize'ye yapılacak yeni cami projesine de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, mevcut caminin kayma yaptığını belirterek, "Rize'de şehir merkezine muhteşem bir camii inşa edelim istiyoruz. Mevcut cami maalesef kayma yapmış. Biz şimdi şantiyenin olduğu yere büyük bir cami yapalım istiyoruz. Rize'nin kendine yakışanını gerçekleştirelim istiyoruz" dedi.

Erdoğan, bu yeni cami projesiyle ilgili sonradan atılacak adımları konuşacaklarını da ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını tamamlarken Rize Valiliği önünde yarın gerçekleştireceği mitinge davet etti. Erdoğan, mitingde Türkiye ve dünyada olup bitenlerle ilgili düşüncelerini paylaşacağını belirtti.

Haberin ayrıntıları geliyor...

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...