Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'den sürpriz görüşme

03 Mart 2022 11:10 - Güncelleme : 03 Mart 2022 16:03
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçe en son ocak ayında bir araya gelmişti

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli görüşmesi 14.20'de başladı. Yaklaşık bir saat süren bu yılın ikinci görüşmesinde, gündemde Rusya ile Ukrayna arasındaki sıcak savaş vardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçe en son ocak ayında bir araya gelmişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Beştepe'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 14:20'de başlayan görüşme sona erdi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen yılın ikinci buluşmasında ana gündem maddesi Rusya ile Ukrayna arasındaki sıcak savaş ve bu savaşın Türkiye'ye etkileri vardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'den sürpriz görüşme
Sürpriz görüşmeden kareler geldi

RUSYA'NIN UKRAYNA HAMLESİ ELE ALINACAK

Basına kapalı gerçekleşecek görüşmede, Rusya-Ukrayna arasında yaşanan kriz masaya yatırılacak. Ayrıca Türkiye'nin yol haritasına dair değerlendirmeler yapılacak, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Daha erken yapılması beklenen görüşmenin bu kadar ertelenmesinin sebebi Erdoğan'ın yurt dışı ziyaretleri ve Rusya-Ukrayna savaşının başlaması olarak görülürken Erdoğan'ın 26 Şubat'taki doğum gününün ardından Bahçeli'nin Erdoğan'a doğum günü hediyesi vermesi bekleniyor.

Öte yandan ikili en son 5 Ocak'ta Bahçeli'nin konutunda bir araya gelmişti.


300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...