Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP lideri Destici ile görüşecek

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
17 Ocak 2024 15:57 - Güncelleme : 17 Ocak 2024 17:10
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP lideri Destici ile görüşecek

AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 18.30'da Beştepe'de BBP lideri Mustafa Destici ile bir görüşme gerçekleştirecek.

Tüm siyasi partilerin yerel seçim hazırlıkları devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan​, yarın gerçekleştirilecek aday tanıtım toplantısı öncesi kritik bir görüşme yapacak. Erdoğan, partisinin ittifak görüşmeleri kapsamında Büyük Birlik Partisi​ (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici​'yle bir araya gelecek.

İki ismin arasındaki görüşmenin saat 18.30'da Beştepe'de yapılacağı öğrenildi.

ANKARA​ ADAYI AÇIKLANACAK

AK Parti​'nin 14 Ocak'ta yapılacak olan aday tanıtım toplantısı Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 9 askerimizin şehit olması nedeniyle ertelenmişti. Ankara adayının da tanıtılacağı toplantının tarihi belli oldu. Toplantının 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'te, ATO Kongre Merkezi'nde yapılacağı duyuruldu.

Mustafa Destici'nin lideri olduğu BBP, 14 Mayıs'ta düzenleen genel seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında girmiş ancak milletvekili çıkaramamıştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP lideri Destici ile görüşecek

AK PARTİ'DEN YENİ SEÇİM ŞARKISI

Öte yandan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, kritik yerel seçimleri öncesinde dikkat çeken yeni bir şarkı daha paylaştı. Şarkıda yer alan, "Sevdamızsın İstanbul, davamızsın İstanbul, eline doğduk yoluna baş koyduk, Vakit tamam yeniden İstanbul" ifadeleri oldukça beğenildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...