Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan helikopter kazasında yaralanan teknisyeni ziyaret etti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
04 Şubat 2024 16:51 - Güncelleme : 04 Şubat 2024 16:51
Cumhurbaşkanı Erdoğan helikopter kazasında yaralanan teknisyeni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kaza kırıma uğrayan helikopterde yaralanan teknisyen Emrah Yıldız'ı hastanede ziyaret etti. Erdoğan, Yıldız'ın ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hatay​'dan Gaziantep​'e gitmek için havalanan EGM​'ye ait helikopterle Nurdağı​ ilçesi Kartal Köyü mevkiinde iletişim koptu. Harekete geçen ekipler, helikopter ile son temas kurulan noktaya çok sayıda arama kurtarma, UMKE, AFAD ve jandarma ile sağlık ekipleri sevk edildi.

2 POLİSİMİZ ŞEHİT OLDU

Helikopterin kaza kırıma uğradığı tespit edilirken, acı haber de peşine geldi. Helikopterin içinde bulunan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen ile Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk şehit oldu. Kazadan yaralı olarak kurtulan helikopter teknisyeni ise ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi.

HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Gaziantep Şehir Hastanesi açılışı, Akkent Millet Cami açılışı ve depremzedelere konut teslim töreni için Gaziantep'te bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, helikopter kazasında yaralanan teknisyen Emrah Yıldız'ı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan helikopter kazasında yaralanan teknisyeni ziyaret etti - 1. Resim

Erdoğan, hastane yetkililerinden ve doktorlardan teknisyenin sağlık durumu hakkında bilgi alarak gereken her şeyin yapılmasını istedi. Erdoğan, ziyaret sırasında Yıldız'ın ailesi ile de yakından ilgilenerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...