Tgrt Haber

Ankara'da kritik zirve: Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile görüştü

02 Şubat 2023 14:50 - Güncelleme : 02 Şubat 2023 16:24
Ankara'da kritik zirve: Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile görüştü

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldiği görüşme sona erdi. İkili görüşmede seçim süreci ve yasal düzenlemeler gibi konuları ele aldı.

Ankara​'da gerçekleşen kritik zirvede, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Çayyolu'ndaki evinde ziyaret etti. Saat 15.00 gibi başlayan görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. İkilinin seçim süreci, yasal düzenlemeler gibi kritik konuların yanı sıra ekonomi ve dış politikadaki gelişmeleri de ele aldığı belirtildi.

https://twitter.com/RTEdijital/status/1621121713009463297

ÇOCUKLARA OYUNCAK HEDİYE ETTİ

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'nin evinin bulunduğu sokakta bekleyen çocuklarla sohbet etti, onlara oyuncak hediye etti.

GÖRÜŞMEDEN İLK KARELER GELDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli'nin görüşmesinden ilk kareler geldi. Erdoğan Dijital Medya resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan​, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi" ifadelerine yer verildi.

Ankara'da kritik zirve: Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile görüştü

'GÜÇLÜ ŞEKİLDE DEVAM EDİYORUZ'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı TRT ortak yayınında Bahçeli'yi ziyaret edeceğini söylemişti. MHP ve Büyük Birlik Partisi (BBP) ile oluşturulan ittifakın, birlik ve beraberlik anlayışının siyasetteki adresi olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin bekası için yerli ve milli anlayışla siyaset yapan herkese kapımız açıktır. AK Parti, MHP ve BBP olarak güçlü şekilde yolumuza devam ediyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Ankara'da kritik zirve: Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile görüştü

SON GÖRÜŞME 29 ARALIK'TA GERÇEKLEŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli, 5 Ekim, 9 Kasım, 13 Aralık ve 29 Aralık'ta bir araya gelmişti. Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırlamıştı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...