Tgrt Haber
Politika - Politika
10 saat 6 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafı poşetle çöpe atılmıştı! Yüreğir Belediyesi soruşturma başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafları, Adana'nın Yüreğir Belediyesi'nde poşete koyularak çöpe atılmıştı. Belediye Başkanı Ali Demirçalı yapığı açıklamada, soruşturma başlatıldığını söyledi. Demirçalı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Cumhurbaşkanımıza yapılmış saygısızlık tüm topluma yapılmıştır. Gereği neyse yapılacaktır."
Politika - Politika
10 saat 41 dakika önce

Devlet Bahçeli'nin hayatı kitap oldu! İçinde yer alan özel fotoğraflar çok konuşuluyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hayatı "Devlet Bahçeli Bir Ülküye Adanmış Ömrün Anlatılmamış Hikayesi" ismiyle kitaplaştırıldı. Kendi yaşam öyküsünü konu alan kitabı imzalı olarak bakanlara hediye eden Bahçeli'nin kitapta yer alan fotoğrafları ise dikkat çekti.
 - "Türkiye'ye asla yakışmaz!"
11 saat 5 dakika önce

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan net bir dille uyardı: Türkiye'ye asla yakışmaz!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, 109. Dönem Kaymakamlık Kursu Kura Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Görevleri doğrultusunda gidecekleri ilçelerde vatandaşa hizmet konusunda kaymakamları uyaran Erdoğan, "Düşene vurmak, ezilene zulmetmek, mağdurların feryadına kulak tıkamak, Türkiye'ye asla yakışmaz" dedi. Halktan kopuk idareciye tahammülleri olmadığını belirten Erdoğan, "Vatandaşımıza "Devlet nerede?" dedirtmeyeceksiniz" diye konuştu.
 - İşte masadaki kritik başlıklar
15 saat 16 dakika önce

Kabine Toplantısı sona erdi! Şiddet olayları, enflasyon, Gazze... İşte masadaki kritik başlıklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısı sona erdi. Kabinede; son dönemde yaşanan şiddet olayları, enflasyonla mücadele, İsrail'in Gazze ve Lübnan'a yönelik saldırı başta olmak üzere birçok konu masaya yatırıldı. Toplantı sonrası Erdoğan açıklama yapacak...
 - AK Parti o belediye başkanı için harekete geçti
13 Ekim 2024 - 20:18

Son dakika | Rize'de boykot markanın açılışına katılan AK Parti'li İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete disipline sevk edildi!

Son dakika haberi: Rize'de 'boykot' kapsamında olan bir markanın açılışına giden AK Parti'li İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete disipline sevk edildi. Belediye Başkanı Saffet Mete, "Ben orada hiç yemek yemedim, yeseydim İsrail’e destek vermiş olacaktım" demişti. 
 - Anayasa'nın üçüncü maddesi ile gündeme gelmişti
13 Ekim 2024 - 20:03

Son dakika | TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan Anayasa'nın 3. maddesi hakkında yeni açıklama!

Son dakika haberi: Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş'un Gazi Üniversitesi'nde yaptığı konuşmada Anayasa'nın 3. maddesi ile ilgili, "Anayasada yer alan 'Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür' tabiri değiştirilmelidir" sözlerine açıklık getirdi. Kurtulmuş yaptığı açıklamada, "Yanlış algı oluşturulmaya çalışıyor" ifadelerini kullandı.
 - '3. madde' sözlerine sert tepki geldi
13 Ekim 2024 - 15:50

Numan Kurtulmuş'un anayasanın 3. maddesi ile ilgili sözlerine CHP'den sert tepki

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş anayasanın 3. maddesiyle ilgili yaptığı çıkışa CHP'den cevap geldi. Kurtulmuş'un tartışmalara yol açan sözlerine tepki gösteren CHP Sözcüsü Deniz Yücel, "Türkiye Cumhuriyeti'nin ülkesi ve milleti ile bütünlüğünü tartışmaya açarak ne yapmaya çalıştığınızın farkındayız. Ampullerinizi söndürmeyi biliriz" dedi.
 - "El uzatanın elini kıracağız!"
13 Ekim 2024 - 15:14

Özgür Özel'den Numan Kurtulmuş'a çok sert anayasa tepkisi: El uzatanın elini kıracağız!

CHP lideri Özgür Özel, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un anayasanın 3'üncü maddesinin değişebileceği yönündeki sözlerine çok sert tepki gösterdi. Özel, "İlk 4 maddeye el uzatanın elini kıracağız" ifadelerini kullandı.
 - 'Vermezsen sonumuz Suriye gibi olur'
13 Ekim 2024 - 12:58

Mustafa Destici kredi kartına 750 TL'lik 'savunma sanayii' vergisini savundu: Vermezsen sonumuz Suriye gibi olur

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, kredi kartlarından alınması beklenen 750 TL'lik 'Savunma Sanayii' vergisini savundu. Yasa teklifine karşı çıkanlara tepki gösteren Destici, "Vermezsen sonun Suriye, Irak, Filistin gibi olur" dedi.
 - "Aslan gibi aslan..."
13 Ekim 2024 - 11:51

Son dakika | Özgür Özel, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayını tarif etti

Son dakika haberi: CHP lideri Özgür Özel, CHP ⁠İl Başkanları Toplantısı'nda partisinin Cumhurbaşkanı adayı hakkında konuştu. CHP'nin Cumhurbaşkanı adayını tarif eden Özel, "CHP'nin adayı aslan gibi bir Cumhuriyet Halk Partili" dedi.
 - Özel ve İmamoğlu'na üstü kapalı mesaj
13 Ekim 2024 - 11:46

Mansur Yavaş cumhurbaşkanı adaylığı için uyardı! Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu'na üstü kapalı mesaj...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP'de yaşanan cumhurbaşkanı adaylığı kriziyle ilgili yeni açıklamalarda bulundu. CHP lideri Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na üstü kapalı mesaj gönderen Yavaş, adaylık konusunda dikkat çeken mesajlar verdi.
 - Kahreden haberi Ömer Çelik duyurdu
13 Ekim 2024 - 11:39

AK Parti'nin acı kaybı! Kahreden haberi Ömer Çelik duyurdu: Betül Önderoğlu hayatını kaybetti

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medyasından yaptığı paylaşımda acı haberi duyurdu. AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatı üyesi Betül Önderoğlu, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.
 - İddialara köfte yiyerek cevap verdi 
12 Ekim 2024 - 23:16

İYİ Partili Milletvekilinden Köfteci Yusuf ziyareti! Domuz eti iddiasına köfte yiyerek cevap verdi 

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayımladığı sağlığı tehlikeye düşürebilecek gıdalar listesinde, içinde domuz eti çıkan Köfteci Yusuf yine gündemde. Köfteci Yusuf'un bir şubesine gidip porsiyon köfte söyleyen İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı. Toktaş'ın paylaşımındaki notu ise dikkat çekti.
Politika - Politika
12 Ekim 2024 - 22:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan çorbacıdaki vatandaşlarla sohbet etti! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çengelköy'de çorbacıda bulunan vatandaşlarla kısa süreli sohbet etti. Vatandaşların hatıra fotoğrafı isteğini geri çevirmeyen Cumhurbaşkanı, çocuklara da oyuncak armağan etti. 
 - Kurtulmuş'tan 3. madde açıklaması!
12 Ekim 2024 - 20:15

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Anayasa'nın 3. maddesi hakkında konuştu: Devletin milleti olmaz

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş'un Gazi Üniversitesi'nde yaptığı konuşma sosyal medyada gündem oldu. Türkiye'nin yeni anayasaya ihtiyacı olduğunu vurgulayan Kurtulmuş, Anayasa'nın 'değiştirilmesi teklif edilemez' maddesini tartışmaya açtı. Kurtulmuş, "Anayasada yer alan 'Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür' tabiri değiştirilmelidir" dedi. 
 - 'Gördüğü rüyalar kabusa dönüşecek'
12 Ekim 2024 - 13:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in bir sonraki planına net mesaj: Türkiye sınırına yaklaşma rüyaları kabusa dönecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk - Sırbistan ziyaretleri dönüşünde gündeme dair önemli mesajlar verdi. Lübnan’ın Şam’ı işgal edeceğine yönelik iddialara ilişkin Erdoğan, Netanyahu'ya dikkat çeken çağrıda bulundu. İsrail'in saldırılarına paralel olarak Türkiye'de sokak eylemlerinin tetiklendiğini belirten Erdoğan, istihbaratın gerekli adımları attığını söyledi.
 - Hangi isimler değişecek?
12 Ekim 2024 - 12:36

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine değişimi sinyali! 'Duruma göre değerlendirmelerimizi yaparız'

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sırbistan ve Arnavutluk ziyaretleri dönüşünde uçakta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kabine’de yeni değişimlerin olacağının sinyalini veren Erdoğan, “Bizim parti programı zaten sürekli olarak hep değişime tabidir. Ama bunun yanında da tabii idari mekanizmalarda, partimiz içerisinde bazı değişiklikler olabilir. Genel Başkan Yardımcılarında aynı şekilde” ifadelerini kullandı.
 - Erdoğan'dan 'yenilenme' mesajı!
12 Ekim 2024 - 10:59

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'yenilenme' mesajı: Daha güçlenmiş şekilde yolumuza devam edeceğiz

Son dakika haberi: AK Parti'nin 8. Büyük Olağan Kongre süreci, bugün yapılacak mahalle delege seçimiyle başladı. AK Parti 8'inci Olağan İl ve İlçe Kongreleri'ne video mesaj yollayan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kuruluş yılından itibaren aynı heyecanla yola devam ettiklerini ifade etti. 85 milyon için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin yenilenme süreci ile ilgili de, "Her zaman olduğu gibi yine kardeşlik ve dayanışma ikliminde kongremizi gerçekleştirecek, çok daha güçlenmiş, güç ve enerji toplamış bir şekilde yolumuza devam edeceğiz." dedi.
Politika - Politika
11 Ekim 2024 - 21:44

Ahmet Davutoğlu: Benim için 'Ortadoğu'nun en tehlikeli adamı' denir

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 1 Mart tezkeresi sürecinde kendisinden 'Ortadoğu'nun en tehlikeli adamı' şeklinde bahsedildiğini anlattı.
 - İYİ Parti ve DP arasında kritik görüşme
11 Ekim 2024 - 19:17

İYİ Parti ve Demokrat Parti arasında dikkat çeken ziyaret: Genel başkanlar bir araya geldi!

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu ile Demokrat Parti lideri Uysal bir araya geldi. İki lider, gündeme dair fikir alışverişinde bulundu. Merak edilen görüşmenin detayları ise paylaşılmadı.
Sona Git