Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan kapanışı Güngören'de yaptı: İstanbul'u depreme hazır hale getireceğiz

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr
30 Mart 2024 15:59 - Güncelleme : 30 Mart 2024 17:09

Son dakika haberi...Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Güngören'de düzenlenen mitingde halka hitap etti. İBB yönetimini ve Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren Erdoğan, tüm ilçeleriyle İstanbul'u depreme hazır hale getireceklerini söyledi.

Cumhur İttifakı​'nın İBB aday Murat Kurum​ ve Cumhurbaşkanı Erdoğan​, İstanbul​ Güngören'de düzenlenen mitingde mitingde halka hitap etti. Kurum'un konuşmasının ardından sahneye çıkan Erdoğan, mevcut İBB yönetimini ve Ekrem İmamoğlu​'nu sert sözlerle eleştirdi. 

İstanbul'u depreme hazır hale getireceklerini söyleyen Erdoğan, "Deprem konusuna siyaset üstü bir mesele olarak bakmamız gerekiyor. "Yarısı Bizden" kampanyasına yenilerini ekleyerek İstanbul'un daha güvenli hale gelmesini sağlayacağız" dedi.

İstanbul'un hazine değerinde 5 senesi kendi ihtiraslarının peşinden giden bir zihniyetin elinde heba olduğunu aktaran Erdoğan, "Bu şehrin ihtiyacı tatil değil. İstanbul, yarı zamanlı olarak yönetilebilecek bir şehir değil" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kapanışı Güngören'de yaptı: İstanbul'u depreme hazır hale getireceğiz - 1. Resim

"İSTANBUL'U DEPREME HAZIR HALE GETİRECEĞİZ"

Kurum'un konuşmasından satır başları:

"Bu şehr-i İstanbul'un ihtiyacı tatil değil, delege avı peşinde koşmak değil, başka sıfatlar için ülkeyi dolaşmak hiç değil. Deprem kapımızı çalmadan tüm ilçeleriyle İstanbul'u depreme hazır hale getireceğiz. Deprem konusuna siyaset üstü bir mesele olarak bakmamız gerekiyor. "Yarısı Bizden" kampanyasına yenilerini ekleyerek İstanbul'un daha güvenli hale gelmesini sağlayacağız.

"BU ŞEHRİN İHTİYACI TATİL DEĞİL"

İstanbul'un hazine değerinde 5 senesi kendi ihtiraslarının peşinden giden bir zihniyetin elinde heba oldu. Bu şehrin ihtiyacı tatil değil. İstanbul, yarı zamanlı olarak yönetilebilecek bir şehir değil.

İstanbul, depreme hazırlığının geciktirilmesi sebebiyle şu andaki yönetime kırgın, trafiğinin durma noktasına gelmesiyle küskündür. Hükümet olarak yaptığımız yatırımları ikbal edecek adımlar, İBB'nin beceriksiz ve ufuksuz yönetimi tarafından yönetilmiyor"

Kaynak: tgrthaber.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...