Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan karantinadan mesaj yolladı: Durmak yok yola devam

07 Şubat 2022 00:20
Kovid-19'a yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partili gençlere "Durmak yok, yola devam" mesajını yolladı.

Koronavirüse yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ın Kahramanmaraş'ta katıldığı gençlik buluşmasına telefonla bağlandı. Karantinadan mesaj yollayan Erdoğan, "Şu anda evde istirahatteyiz çalışıyoruz. Durmak yok yola devam" ifadelerini kullandı.

Kovid-19'a yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partili gençlere "Durmak yok, yola devam" mesajını yolladı.

Eşi Emine Erdoğan ile beraber koronavirüse yakalanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili gençlere karantinadan seslendi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ın da katıldığı gençlik buluşmasına Ünal aracılığı ile telefonla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere mesaj yolladı. Kahramanmaraş gençliğinin her anlamda örnek teşkil etmesi gerektiğini anımsatan Erdoğan, telefonla yaptığı konuşmasında şöyle konuştu:

"DURMAK YOK YOLA DEVAM"

“Şu anda evde istirahatteyiz çalışıyoruz ve sizlerle bu vesile ile en azından telefon vasıtasıyla olsa da görüşme fırsatını bulduk. Kahramanmaraş bizim canımız ciğerimiz. Kahramanmaraş Türkiye genelinde büyük bir oy patlamasını sandıklarda gerçekleştirecek potansiyele sahip. Şimdiden durmak yok yola devam diyoruz.

Türkiye genelinde tüm gençlere örnek olacak çalışmaları Kahramanmaraş gençliğinin gerek teşkilat nezdinde, gerek üniversitelerde, gerek orta öğretimde ortaya ortay koymak suretiyle bir örnek teşkil etmesini özellikle sizlerden rica ediyorum.”

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...