Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan önce Kayseri'ye ardından Kilis'e gidecek

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
21 Mart 2024 06:26 - Güncelleme : 21 Mart 2024 06:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 Şubat'tan bu yana sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında bugün Kayseri ve Kilis'te miting düzenleyecek.

31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimleri için artık son 10 güne girildi. Seçimde birçok il ve ilçede nefes nefese mücadelenin yaşanması beklenirken Cumhurbaşkanı ve AK Parti​ Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan​ da yoğun programını sürdürüyor.   

Erdoğan 10 Şubat’ta Zonguldak’tan başlayan miting programını iki ilde sürdürecek. Bugünkü ilk olarak Kayseri​'ye geçecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan kentin en merkezi yeri olan Cumhuriyet Meydanı'ndaki miting alanında Kayserililere seslenecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri ve Kilis'e gidecek - 1. Resim

İKİ KENTTE DE AK PARTİ KAZANMIŞTI

Kayseri programının ardından Erdoğan, ikinci durağı olan Kilis​'e hareket edecek. Kilis'te de aynı adı taşıyan Cumhuriyet Meydanı'nda saat 16.30'da şehir sakinleriyle bir araya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündemdeki konulara değinerek seçim mesajları vermesi bekleniyor.

AK Parti 2019 yılında yapılan son yerel seçimlerde Kayseri'de yüzde 63.39; Kilis'te ise yüzde 47,6 ile birinci parti olarak çıkmış ve yerel yönetim idaresini eline almıştı.   

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...