Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kongo’da resmi törenle karşılandı

20 Şubat 2022 19:29 - Güncelleme : 21 Şubat 2022 10:37
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üç ülkeyi kapsayan Afrika turunun ilk durağı olan Kongo Demokratik Cumhuriyetine geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üç ülkeyi kapsayan Afrika turunda ilk ziyareti olan Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde resmi törenle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üç ülkeyi kapsayan Afrika turunun ilk durağı olan Kongo Demokratik Cumhuriyetine geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 günde 3 ülkeyi kapsayan Afrika turu başladı. Afrika ziyaretlerin ilk durağı olan Kongo Demokratik Cumhuriyeti’ne giden Erdoğan resmi törenle karşılandı.

ASKERİ KITAYI SELAMLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kongo Demokratik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Felix Tshisekedi tarafından resmi törenle karşılandı. İki ülke marşlarının okunduğu törende, Erdoğan askeri kıtayı selamladı.

BAKANLAR DA ZİYARETTE YER ALIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir de Kinşasa'ya geldi.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...