Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Kabine bugün toplanıyor: Ana gündem konut seferberliği

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
19 Mart 2023 23:57 - Güncelleme : 20 Mart 2023 00:11
Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Kabine bugün toplanıyor: Ana gündem konut seferberliği

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde bugün toplanıyor. Kahramanmaraş depremlerinin etkilediği afet bölgelerindeki çalışmaların değerlendirileceği toplantıda, ana gündem maddesi ise 1 yılda tamamlanmak üzere temeli atılan konutlar olacak. Ekonomi ve dış politikayla ilgili de önemli başlıkların masada olacağı toplantının ardından Erdoğan'ın kameralar karşısına geçerek açıklama yapması bekleniyor...

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi iki haftalık aranın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan​ liderliğinde bugün toplanıyor. Kahramanmaraş​ depremlerinden etkilenen afet bölgesinden son çalışmaların konuşulacağı Kabine’de ana gündem maddesi ise bölgede 1 yıl içinde tamamlanması planlanan konut projeleri olacak. Sel felaketinin de yaşandığı deprem​ bölgelerinde bulunan bakanların son duruma ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kapsamlı bir rapor ve değerlendirme aktaracak.

TOKİ​ ÇEKİLİŞLERİ

TOKİ çekilişlerine ilişkin de kabinede ilgili bakanlar bilgilendirme yapacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı​ sonrasında kameraların karşısına geçerek açıklama yapması bekleniyor.

EKONOMİ VE DIŞ POLİTİKA

Kabine Toplantısı'nda ekonomide atılacak yeni adımlar ve dış politikanın da ele alınması bekleniyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, mevkidaşı Samih Şukri'nin davetiyle dün Mısır'a bir ziyaret gerçekleştirmişti. Çavuşoğlu'nun Mısır'a gerçekleştirdiği ziyaret, 11 yılın ardından yapılmış olması açısından büyük öneme sahip…

Mısır'ın davetiyle gerçekleştirilen bu ziyaret iki ülke arasındaki ilişkilerin normalleşmesi yolunda önemli bir aşama olarak görülüyor. Bu kapsamda Bakan Çavuşoğlu'nun Mısır'a gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili Erdoğan'a sunum yapması bekleniyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...