Tgrt Haber

'Cumhurbaşkanı Erdoğan rahatsızlandı' yalanı patladı! AK Parti Genel Merkezi'ne sapasağlam geldi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı / İhlas Haber Ajansı / TGRT Haber
04 Ekim 2023 18:00 - Güncelleme : 04 Ekim 2023 23:59

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın rahatsızlandığına yönelik iddialar sabah saatlerinden itibaren dolaşıma girerken Erdoğan'ın sapasağlam olduğu öğrenildi. Tüm programlarını iptal ettiği öne sürülen Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'ne geldi.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında sabah saatlerinde atılan bir iddia çürüdü. Rahatsızlığı sebebiyle 5-6 Ekim tarihlerinde İspanya’nın Granada kentinde yapılacak olan Avrupa Siyasi Topluluğu (AST) ile Avrupa Birliği Hükümet ve Devlet Başkanları zirvesine de katılmayacağı iddia edilen Erdoğan'ın sağlıklığı olduğu gözlemlendi. 

Erdoğan'ın soğuk algınlığına yakalandığı öne sürülürken AK Parti​ Meclis Grup toplantısını da iptal edildiği bazı sosyal medya mecralarında ve haber sitelerinde "Erdoğan rahatsızlandı, programları iptal edildi" şeklinde geçildi. 

AYAKÜSTÜ SOHBET ETTİ 

Erdoğan çalışmalarını sürdükmek üzere AK Parti Genel Merkezi'ne gitti. Erdoğan'ı Genel Başkan vekili Binali Yıldırım ve parti yöneticileri kapıda karşıladı. Rahatsızlandığı öne sürülen Erdoğan'ın parti yöneticileriyle ayak üstü kısaca sohbet ettiği anlar kameralara anbean yansıdı. 

'Cumhurbaşkanı Erdoğan rahatsızlandı' yalanı patladı! AK Parti Genel Merkezi'ne sapasağlam geldi 

KONGRE HAZIRLIKLARI ELE ALINACAK 

Toplanda cumartesi günü yapılacak kongre öncesi bir takım değerlendirmelerde bulunulacak. Toplantıda Merkez Yürütme Kurulu listesinin de belirleneceği öğrenildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı / İhlas Haber Ajansı / TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Özgür 5 Ekim 2023 01:35

Allah sağlık şifa versin ReiSiM ALLAH SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN İNŞALLAH CANIM REİSİM

Özgür 5 Ekim 2023 01:32

Allah şifanı versin reisim

Sonraki Haber Yükleniyor...