Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cezayirli mevkidaşı Tebbun ile görüştü

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
22 Temmuz 2023 14:43 - Güncelleme : 22 Temmuz 2023 17:13
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cezayirli mevkidaşı Tebbun ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir​ Demokratik Halk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun ile bir araya geldi. Erdoğan, davetine icabetle çalışma ziyareti için İstanbul​'a gelen Cezayir Cumhurbaşkanı Tebbun'u Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde törenle karşıladı. İki lider, daha sonra baş başa görüşmeye geçti.

2 saat süren görüşmede Türkiye​ ile Cezayir arasındaki ikili ilişkilerle iki ülke arasında işbirliğinin geliştirilmesi için atılabilecek adımlar ele alındı.

İki liderin baş başa görüşmesinin ardından heyetler arası toplantıya geçildi. Görüşmelerin ardından Erdoğan, konuklar onuruna akşam yemeği verecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cezayirli mevkidaşı Tebbun ile görüştü

MİLLETLERARASI 5 ANLAŞMA

Öte yandan Türkiye'nin Cezayir ile farklı alanlarda yaptığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan 5 milletlerarası anlaşma, Resmi Gazete'de yayınlandı.

Buna göre, taraflar ulusal mevzuat ve yönetmeliklerine uygun olarak, hak eşitliği ve karşılıklı yarar temelinde balıkçılık ve su ürünleri yetiştiriciliği alanında ikili işbirliğini geliştirecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...