Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlara seslendi

22 Temmuz 2016 15:24
Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlara seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe Millet Cami çıkışında vatandaşlara seslendi. Erdoğan, 'Bu saygısız bu utanmaz tiplere benim milletim bu dik duruşuyla cevap verdi' dedi.

Erdoğan şunları söyledi: Size Marmaris’ten bir çağrı yaptım. Yürüyelim dedim. Sizlere karşı tankları yürüttüler uçakları uçurdular. Ama siz halkın gücü olarak hepsini durdurdunuz. Rabbim sizden razı olsun. Bu yürüyüşünüz sizlere son duyuruyu yapana kadar devam etmeli. Kula kul olanlar Pensilvanya’da. Ve hala utanmadan sıkılmadan bu millete oradan hakaret edecek kadar seviyesiz bir tip. Bu saygısız bu utanmaz tiplere benim milletim bu dik duruşuyla cevap verdi. Bu dayanışmamız devam edecek. Safları sık tutun. Allah’ın izniyle er veya geç milletimi parçalayamayacaklar. Zafer inananlarındır.

'İmanlı yüreğinizle onları püskürttünüz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet Camiisi'nde yaptığı konuşmada, "Size karşı uçakları havalandırdılar, tankları yürüttüler, helikopterleri uçurdular fakat sizler halkın gücü olarak bütün bu teknolojik imkanları, bu teknolojik gücü evet durdunuz. Çünkü, 'imandır o cevher ki ilahi ne büyüktür, imansız olan paslı yürek sinede yüktür.' Onlar paslı yüreklerle yürüdüler ama sizler o imanlı yüreğinizle onların karşısında durdunuz ve onları geri püskürttünüz. Rabbim sizlerden razı olsun. Diyorum ki; bu yürüyüşünüz inşallah sizlere son duyuruyu yapacağımız ana kadar devam etmeli. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız." ifadelerini kullandı.

 

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...