Tgrt Haber

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli arasında sürpriz görüşme!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
09 Kasım 2022 13:38 - Güncelleme : 09 Kasım 2022 16:26
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli arasında sürpriz görüşme!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Beştepe’de bir araya geldi. Daha önce planlanmayan ve yaklaşık 1 saat süren görüşmede iç ve dış siyasetle ilgili başlıkların ele alındığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün sürpriz bir şekilde bir araya geldi. Daha önce planlanmayan ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 15'te başlayan görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

İkili görüşmede iç ve dış siyasete ilişkin başlıklar ele alındı.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli arasında sürpriz görüşme!

HDP ZİYARETİ SONRASI İLK GÖRÜŞME

TGRT Haber Muhabiri Buğra Olaç'ın aktardığı bilgilere göre, görüşmede Cumhur İttifakı'nın seçimlere kısa bir süre kala izleyeceği yol haritasının görüşülebileceği ifade edilirken ayrıca 'başörtüsüne anayasal güvence' çalışmalarındaki son durum değerlendirilecek. Hatırlanacağı üzere AK Parti taslak metinleri hazırladıktan sonra siyasi partileri ziyaret ederek bilgi vermişti. AK Parti'nin HDP ziyareti kamuoyunda gündem olurken  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de bu durumu 'Gayet doğal ve normal' olarak tanımlamıştı.

EN SON 5 EKİM'DE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi son olarak 5 Ekim'de evinde ziyaret etmişti. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...