Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçim için sloganı verdi, salonda alkış tufanı koptu: Yeniden İstanbul...

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
29 Kasım 2023 14:33 - Güncelleme : 29 Kasım 2023 14:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısında yaklaşan yerel seçim için kritik mesajlar verdi. Erdoğan, İstanbul seçimlerine özel sloganını da duyurdu. Erdoğan'ın 'Bugün bir başlık atıyorum; Yeniden İstanbul...' sözleri üzerine salonda alkış tufanı koptu.

Tüm Türkiye 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlere odaklandı. Bu kapsamda siyasi partiler de hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Her partide olduğu gibi AK Parti'de de gündem yerel seçimler​...

AK Parti​ TBMM Grubu'na hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan​, yerel seçimlere ilişkim kritik mesajlar verdi. Erdoğan, AK Parti ve seçmeninin özel bir önem verdiği İstanbul​'da en itinalı çalışmanın yapılacağı söyleyen Erdoğan, İstanbul için Cumhurbaşkanı Erdoğan da sloganını açıkladı.

"YENİDEN İSTANBUL"

Özellikle salondaki gençlere hitap ederek sloganı duyuran Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:  

"Rakiplerimizin karşımızdakiler değil asıl onları kontrol edenler olduğunu asla aklımızdan çıkarmayacağız. Gençler unutmayın bugün bir başlık atıyorum; Yeniden İstanbul..."

Erdoğan'ın yeni sloganı paylaşmasının ardından salonda alkış tufanı koptu. 

"MHP İŞE GÖRÜŞMELERİMİZ İLERLİYOR"

Çalışmaları kendi önceliklerine göre yürüteceklerini söyleyen Erdoğan, "Belediye başkan adaylıkları için başvurular sona erdi. Elektronik ortamda illerimizin temayül yoklamalarını yaptık. Cumhur İttifakı'ndaki ortağımız MHP ile görüşmelerimiz ilerliyor" dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...