Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a BAE'den devlet nişanı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
19 Temmuz 2023 19:10 - Güncelleme : 20 Temmuz 2023 05:48
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a BAE'den devlet nişanı 

Körfez turuna çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son durağı Birleşik Arap Emirlikleri oldu. Burada samimi bir karşılamayla ağırlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan tarafından "Zayed Devlet Nişanı" takdim edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Al Nahyan'a "Pamukkale beyazı" renginde Togg hediye etti. 

CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan​, körfez turu kapsamında son durağı olan Birleşik Arap Emirlikleri​'ne geçti. Devlet töreni ile karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra El Vatan Sarayı'nda BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüşme gerçekleştirdi. 

Al Nahyan, görüşme sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Zayed Devlet Nişanı" taktim etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, nişan için Al Nahyan'a teşekkürlerini iletirken "Zayed Devlet Nişanı" ile fotoğraf çektirildi.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a BAE'den devlet nişanı 

ERDOĞAN'DAN NAHYAN'A TOGG HEDİYESİ

Devlet nişanı alan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra, Al Nahyan'a, "Pamukkale beyazı" renkte bir Togg hediye etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a BAE'den devlet nişanı 

Sarayın avlusunda bir süre otomobili inceleyen ve sohbet eden Erdoğan ile Al Nahyan, daha sonra Togg önünde fotoğraf çektirdi.

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...