Tgrt Haber

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Kardeşliğimize sahip çıkacağız

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
12 May 2023 09:52 - Güncelleme : 12 May 2023 17:45
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Kardeşliğimize sahip çıkacağız

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından 14 Mayıs seçimlerine ilişkin paylaşımda bulundu. Son 21 yılda yapılan icraatları hatırlatan Erdoğan “İnşallah 14 Mayıs’la birlikte Türkiye Yüzyılı’nın inşasına başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Türkiye​ 14 Mayıs’ta seçime gidiyor. 2 gün sonra kurulacak olan sandıklar ile milyonlarca seçmen andık başına giderek oyunu kullanacak ve Cumhurbaşkanı​ ve 28.Dönem Milletvekili​ tercihini gerçekleştirecek. Kritik seçimler öncesinde gerek Cumhurbaşkanı adayları gerek ise partiler mitinglerini gerçekleştirerek seçim​ sürecine devam ediyor.

ERDOĞAN’DAN 14 MAYIS MESAJI!

TGRT Haber'in elde ettiği bilgilere göre miting ve televizyondaki canlı yayın programlarına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğansosyal medya hesabından 14 Mayıs seçimlerine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. "Son 21 yılda her alanda Türkiye Yüzyılı'nın altyapısını kurduk, hazırlıklarını tamamladık” diyen Erdoğan “İnşallah 14 Mayıs'la birlikte Türkiye Yüzyılı'nın inşasına başlayacağız” ifadelerini kullandı.

“ÜLKEMİZE HİZMET ETMEKTEN VAZGEÇMEYİZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paylaşımından satır başları:

Bizim sevgimiz de mücadelemiz de aziz milletimiz içindir. Biz kendi adımıza kimseyle kavga etmeyiz, milletimiz söz konusu olduğunda da kimseyi tanımayız. Canımızı dişimize takarak, sevdalısı olduğumuz milletimiz için koşturmayı görev biliriz. Sadece proje geliştirir, eser üretir, gönül siyaseti, gönülleri kazanma siyaseti yaparız. Önümüze hangi tuzak kurulursa kurulsun, ülkemize hizmet etmekten vazgeçmeyiz. Yatırımlarla ülkemizi ve şehirlerimizi, yani ekmeğimizi büyütmekten geri durmayız.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1656907905021493248

“NİCE MÜCADELERLER VERDİK”

Hangi saldırılarla karşılaşırsak karşılaşalım, milletin iradesine ve demokrasimize gölge düşürmeyiz. Gerektiğinde 15 Temmuz gecesi olduğu gibi, hayatımız pahasına istiklâl ve istikbalimize sahip çıkarız. Çünkü biz, mensubu ve hizmetkârı olmaktan şeref duyduğumuz bu millet için varız. Hiçbir ayrım yapmadan, 85 milyona aşkla hizmet etmek için varız. Bu uğurda şimdiye kadar nice ihaneti göğüsledik, nice badireler aştık, nice varlık yokluk mücadelesi verdik. Son 21 yılda her alanda Türkiye Yüzyılı'nın altyapısını kurduk, hazırlıklarını tamamladık. İnşallah 14 Mayıs'la birlikte Türkiye Yüzyılı'nın inşasına başlayacağız.

Bunu da 21 yıldır olduğu gibi yine sizlerin sarsılmaz desteği ve samimi dualarıyla başaracağız. Fitne tacirlerine, aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara inat kardeşliğimize sahip çıkacağız.

BİR OLACAĞIZ.

İRİ OLACAĞIZ.

DİRİ OLACAĞIZ.

KARDEŞ OLACAĞIZ.

HEP BİRLİKTE TÜRKİYE OLACAĞIZ!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...