Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fırsatçılara sert mesaj: Ümüğünü sıkacağız

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
21 May 2023 21:20 - Güncelleme : 21 May 2023 22:06
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fırsatçılara sert mesaj: Ümüğünü sıkacağız

Konut ve kira fiyatlarındaki artışların artık can sıkıcı hale geldiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aç gözlülükten fahiş kira artışı yapanlarla tekrar göreve devamda bunların ümüğünü sıkacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan​, Gaziantep’te bir araya geldiği depremzedelere hitap etti. 14 Mayıs'ta yarım kalan işi gelecek hafta tamamlayacaklarını söyleyen Erdoğan, seçmenlere ikinci tur için rehavete kapılmamaları uyarısında bulundu.

En büyük rakiplerinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu değil rahavet ve zafer sarhoşluğu olduğunu dile getiren Erdoğan, "Bu sefer sandıklara öyle güçlü sahip çıkalım ki CHP Genel Başkanı'na hezeyan sergileyecek fırsatı bile vermeyelim" diye konuştu. CHP'li belediyenin depremzedelere verdiği yardım ve desteği kesmesini eleştiren Erdoğan, konut ve kiralarda fahiş artış yapanlara sert sözlerle tepki gösterdi.

"ARTIŞLAR CAN SIKICI HALE GELDİ"

Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:

21 yıldır bu ülkede sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık. Elbette hala çözmemiz gereken sıkıntılar var. Son yıllarda ekonomide yaşanan dalgalanmaların yol açtığı fiyat artışları bu sıkıntıların başında geriyor. Konut ve fiyat artışları can sıkıcı hale geldi. Bu yükselişi tetikleyen çok sebep olduğunu biliyoruz. Ama yine de bu tabloyu kabul edemeyiz.

"BUNLARIN ÜMÜĞÜNÜ SIKACAĞIZ"

Makul ve orantılı, hiçbir sebebi olmadığı halde aç gözlülükten fahiş kira artışı yapanlarla tekrar göreve devamda bunların ümüğünü sıkacağız ümüğünü! Tabii ki ikinci ve asıl çözümümüz gerek TOKİ kanalıyla gerek özel sektörü teşvikle konut arzını hızla artıracak tedbirler alacağız. 1+1, 2+1 konutlarla vatandaşımızın bu ihtiyacını gidereceğiz."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...