Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Romanlarla İftar Buluşması'nda ırkçılığa tepki: Kardeşliğimizi bozamayacaklar

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
08 Nisan 2023 20:57 - Güncelleme : 08 Nisan 2023 23:02
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Romanlarla İftar Buluşması'nda ırkçılığa tepki: Kardeşliğimizi bozamayacaklar

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan Romanlarla İftar Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ''Sosyal medyada ırkçılığın kardeşliğimizi zedelemesine asla fırsat vermeyeceğiz. Roman vatandaşlarımıza geçmişte yapılan ayrımcılığı elimizin tersiyle ittik'' dedi.

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan Romanlarla İftar Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan sosyal medyada Roman vatandaşlarımıza yapılan ayrımcılığa tepki göstererek, 'kardeşliğimizi bozamayacaklar' dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Roman kardeşlerimizin bende ayrı bir yeri var. Sosyal medyada yayılan ırkçı düşüncelerin kardeşliğimizi zedelemesine asla fırsat vermeceyeceğiz. Ayrımcılığı elimizin tersiyle ittiik. 8 Nisan Dünya Romanlar Gününüzü tebrik ediyorum. Roman kardeşlerimizde birlikte Türkiye'nin en sıkıntılı günlerine şahitlik ettik.

"İNŞA ETTİĞİMİZ TÜRKİYE EŞİTLİKÇİ BİR TÜRKİYE'DİR"

Her Romana bir yuva hedefi ile çalışmalarımızı daha kararlı bir şekilde yürüteceğiz. Türkiye'yi bir avuç azınlığın ülkesi olmasından çıkardık. Romanların bu ülkenin ayrılmaz bir parçası olduğunu kabul ettirdik. İnşa ettiğimiz Türkiye 85 mliyonun tamamının birinci sınıf vatandaş olarak hizmete layık görüldüğü eşitlikçi bir Türkiye'dir. Türkiye Yüzyılının romanını sizlerle birlikte yazacağız.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...