Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni eğitim öğretim yılı mesajı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
11 Eylül 2023 11:53 - Güncelleme : 11 Eylül 2023 11:58
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni eğitim öğretim yılı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni eğitim yılı dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Erdoğan, "Bugün ders ziliyle birlikte okul hasreti sona eren tüm evlatlarımızı gözlerinden öpüyor, üstün başarılar diliyorum" dedi.

Üç aylık yaz arasının sona ermesiyle milyonlarca öğrenci okul sıralarına geri döndü. Bugün itibariyle ders zili çaldı. Ücretsiz ders kitapları öğrencileri sıralarında karşılarken ekipler tarafında okul etrafında gereken tüm tedbirler de alındı. 20 milyon 481 bin öğrenci ve 1 milyon 178 bin öğretmen ders başı yaptı. 

İKİ AY SONRA ARA TATİL

2023-2023 eğitim öğretim yılının ilk ara tatili 10 Kasım'da başlayacak ve ilk karneler de 19 Ocak Cuma günü verilecek. İki haftalık yarıyıl tatilinin ardından 5 Şubat Pazartesi okullar​ yeniden açılacak. İkinci dönem yaklaşık 4 ay sürecek. 5 Nisan'da bir haftalık ara tatil olacak.

"ÜSTÜN BAŞARILAR DİLİYORUM"

Birçok isim gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan​ da yeni eğitim öğretim yılı için bir mesaj yayımladı. Erdoğan, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nın öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bugün ders ziliyle birlikte okul hasreti sona eren tüm evlatlarımızı gözlerinden öpüyor, üstün başarılar diliyorum."

https://twitter.com/RTErdogan/status/1701138749386555443

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...