Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerine siyasete girecek mi? Selçuk Bayraktar noktayı koydu

04 Ocak 2023 14:52 - Güncelleme : 04 Ocak 2023 14:59
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerine siyasete girecek mi? Selçuk Bayraktar noktayı koydu

Bir özel televizyon programına katılan Türk SİHA'larının öncü ismi Selçuk Bayraktar, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerine sizi hazırlıyor diyorlar. Siyasete girme planınız var mı?'' sorusunu cevaplandırdı. Bayraktar, "Benim böyle bir planım yok ama bu yolda sonuna kadar devam etme planım var'' dedi.

Baykar​ Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar​ özel bir televizyon programında "Erdoğan, yerine sizi hazırlıyor diyorlar. Gelecekte siyasete girme planınız var mı?" sorusuna cevap verdi.

ERDOĞAN​ SORUSUNA CEVAP

Politika ile ilgili soruya çok net cevap veren Bayraktar "Benim böyle bir planım yok ama bu yolda sonuna kadar devam etme planım var. Elbette bu bir yarış, biz vazifemiz neyse onu yapacağız onlar da kendi vazifelerini yapacaklar. Yürüdüğümüz yoldan Allah ömür verdikçe dönmeyeceğiz, rahatsız olmaları bizi mutlu etmez ama doğru yolda ilerlediğimizi söylüyor diyebilirim" diye konuştu.

"AĞABEYİMİ TUTUKLAMAYA KALKIŞTILAR"

Bayraktar, İHA​'ların yapım aşamasında daha önce yaşadıkları sıkıntılardan söz etti. Bu teknolojilerin büyük oranda askerlerle birlikte cephede geliştirildiğini belirten başarılı mühendis, "Bayraktar TB-1'i geliştirdik. 4-5 yıl oyalandı, pist bulamadık engellemeye çalıştılar. Uçak uçtu demosunda ağabeyimi tutuklamaya kalkıştılar. 'Bu uçak otomatik inmiyor sen tuşa basıyorsun da iniyor' dediler" tepkisini gösterdi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...