Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Özgür Özel'in beklenen görüşmesi bugün

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com.tr
02 May 2024 02:37 - Güncelleme : 02 May 2024 05:46
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Özgür Özel'in beklenen görüşmesi bugün

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP lideri Özgür Özel AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya gelecek. Görüşmenin olumlu bir havada geçmesiyle siyasi iklimin yumuşaması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​ ve CHP Genel Başkanı​ Özgür Özel'in beklenen görüşmesi bugün gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan​, Özel'i bugün saat 16.00'da AK Parti Genel Merkezi​'nde kabul edecek.

Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni anayasa çalışmalarını gündeme getirmesi beklenirken ekonomik gelişmeler, dış politika, yargı konularının da görüşülmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özel arasındaki iletişim Ramazan Bayramı tebriği dolayısıyla da gerçekleşmişti. TBMM'deki 23 Nisan resepsiyonunda da diğer parti liderlerinin katılımıyla iki lider buluşmuş ve çay içmişti.

AK Parti ve CHP arasındaki genel başkan düzeyindeki görüşme 8 yıl aradan sonra ilk kez gerçekleşecek. Son görüşme 2016 yılında yapılmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Özgür Özel'in beklenen görüşmesi bugün - 1. Resim

CHP İÇİNDEKİ KILIÇDAROĞLU CEPHESİNDE TEPKİ VARDI

CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya üzerinden paylaştığı “Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir” ifadesiyle görüşmeye karşı çıkmış parti içindeki bazı kesimler bu görüşü desteklemişti.

ÖZEL ESKİ BAŞKANLARI ARADI

Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı görüşme öncesi dikkat çeken bir hamlede bulundu. Partisinin eski genel başkanları ile görüşme gerçekleştiren Özel, Hikmet Çetin, Altan Öymen, Murat Karayalçın ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu telefonla arayarak görüşlerini aldı.

Kaynak: tgrthaber.com.tr

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...