Tgrt Haber

Davutoğlu, 'Yasayı engelleyene bonzai taraftarı diyeceğiz'

14 Şubat 2015 14:03
Davutoğlu, 'Yasayı engelleyene bonzai taraftarı diyeceğiz'

Başbakan Davutoğlu, İç Güvenlik Paketi'yle ilgili, 'Eğer, Meclis'te bu yasayı engellemeye kalkarlarsa onların hepsine bonzai taraftarları diyeceğiz' dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti İl Kongresi'nde yaptığı konuşamda, İç Güvenlik Paketi'yle ilgili, "Eğer, Meclis'te bu yasayı engellemeye kalkarlarsa onların hepsinebonzai taraftarları diyeceğiz, bonzai taraftarları. Bonzai Bahçeli, bonzai Kılıçdaroğlu, molotof Bahçeli, molotof Kılıçdaroğlu, unvanları bu olacak" dedi.
Başbakan Davutoğlu, "Kılıçdaroğlu'nun söylediği gibi, eğer halkı tahrik ederek meydanlara çıkarlarsa, toplantı ve gösteri yürüyüşleri içinde gösteri yaparlarsa serbest ama halkı tahrik ederlerse aynı kurallar onlar için de geçerlidir. Biz, bir daha bu ülkenin sokaklarını vandallara, teröristlere terk etmeyeceğiz" diye konuştu.
Davutoğlu, "Onların hayalleri bizim gerçeklerimize ulaşamaz. Bizim hayallerimiz ise Türkiye'nin geleceğini ilmik ilmik dokuyan hayaller. Ne Kılıçdaroğlu ne Bahçeli ne Demirtaş ne de Pensilvanya'nın tuzakları Türkiye'nin hayallerinin gerçekleşmesine engel olamayacak" dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...