Tgrt Haber

Davutoğlu'ndan Ayşe nineye Anneler Günü çiçeği

10 May 2015 23:29
Davutoğlu'ndan Ayşe nineye Anneler Günü çiçeği

Turgutlu'da yaşayan 111 yaşındaki Ayşe Karabüker'e, Anneler Günü nedeniyle AK Parti Manisa milletvekili adayı Murat Baybatur tarafından, Başbakan Ahmet Davutoğlu adına çiçek takdim edildi.

Turgutlu'nun Yiğitler Mahallesi'nde oğlu Nurullah Karabüker ve ailesiyle yaşayan 2 çocuk ve 7 torun sahibi Ayşe Karabüker'i evinde ziyaret eden Baybatur, Karabüker'in elini öperek Anneler Günü'nü kutladı. Karabüker'e ''Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu adına Anneler Gününüz kutlu olsun" yazısı bulunan çiçeği takdim eden Baybatur, AK Parti olarak  annelerin huzurunu ve yüzünün gülmesini her şeyin üzerinde tuttuklarını belirtti.

Anneliğin dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden biri, annelerin ise iyiliği en çok hak eden varlıklar olduğunu dile getiren Baybatur, ''Asırlık çınar olarak gördüğümüz, bölgemizin en yaşlı annesi Ayşe ninemizin de Anneler Günü'nü kutlayarak, üzerimize düşen bir görev olan Başbakanımızın çiçeğini takdim ettik ve Anneler Günü mesajını ilettik. Allah onu başımızdan eksik etmesin, hayır dualarını sürekli üzerimize bahşetsin'' dedi.

''Tek isteğim devletimizin daha güçlenmesi''

Çiçeği, ailesindeki tüm kadınlar adına kabul ettiğini ifade eden Ayşe Karabüker, ''Bir isteği olup olmadığı'' sorusu üzerine, ''Bu zamana kadar devletimiz benim rahat yaşamam için ne istediysem yaptı. Benim devletimizden tek isteğim daha da güçlenmesidir'' diye konuştu.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...