Tgrt Haber

Davutoğlu'ndan yeni kabinedeki 3 isme övgü dolu sözler

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: FOX TV, TGRT Haber
06 Haziran 2023 13:52 - Güncelleme : 06 Haziran 2023 13:54
Davutoğlu'ndan yeni kabinedeki 3 isme övgü dolu sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı yeni kabineyi değerlendiren Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, 3 isme dikkat çekerek övgü dolu ifadeler kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan​, cumartesi günü Meclis'te düzenlenen yemin töreni sonrası yeni kabine üyelerini duyurdu. Yeni kabinenin yankıları yurt içi ve yurt dışında sürerken Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu​'nda bir değerlendirme geldi. 

"MEMNUNİYETLE KARŞILADIM"

FOX TV canlı yayınına katılan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki yeni kabinede yer alan 3 isme dikkat çekti övgü dolu sözler kullandı.

Davutoğlu, Hakan Fidan​'ın Dışişleri Bakanlığı'na, Yaşar Güler​'in ise Milli Savunma Bakanlığı görevine getirilmesini memnuniyetle karşıladığını söyledi.

"BEN DE BAKAN OLARAK ATARDIM"

Davutoğlu, iki isim için "Başbakan olsaydım; ben de Hakan Fidan'ı da Yaşar Güler'i de bizzat Bakan yapardım. Yaşar Güler Paşa'nın ve Hakan Fidan'ın Bakan olmasını memnuniyetle karşıladım" dedi. 

"KAMU EMANETİNİ EMANET BİLEN BİRİ"

Ekonominin dümenine getirilen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek​'le ilgili de değerlendirme yapan Davutuğlu, "Mehmet Şimşek son derece saydığım, kamu emanetini emanet bilen, en ufak bir yolsuzluğunun olmadığı bir geçmişe sahip" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: FOX TV, TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...