Tgrt Haber

Demirtaş'tan MHP'ye çok ağır sözler

10 Haziran 2015 10:49
Demirtaş'tan MHP'ye çok ağır sözler

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, MHP'yi hedef alarak 'Sizin HDP ile yan yana gelmeniz size şeref kazandırır' dedi.

Diyarbakır'da 4 kişinin öldüğü saldırıya ilişkin açıklamada bulunan ve ardından koalisyon ile ilgili değerlendirme yapan Demirtaş, MHP'ye sert göndermede bulundu.
BİZ SİLAHLI ÖRGÜT DEĞİLİZ
HDP'nin silahlı terör örgütü olmadığını belirten Demirtaş, "Birileri iç savaş çıkarmak için harekete geçmiş. Kimlerin elinde silah var iyi biliyoruz.  Biz silahlı örgüt filan değiliz, bu saçmalığı bıraksınlar. Her gün cenaze toprağa veriyoruz. Yapamıyorsanız görevi bırakın. Bu ülkeyi yönetecek kadrolar çıkacaktır. Partimizin olgun duruşu olmasaydı, nefes alınamazdı" dedi.
MHP ŞEREF KAZANIR
MHP'nin HDP ile yan yana gelmeyiz açıklamasını değerlendiren Demirtaş, "Birileri biz HDP'yle yan yana gelmeyiz, yan yana durmayız falan diyor. Sizin HDP ile yan yana durmanız size ancak şeref kazandırır. Bizimle yan yana duranlar onurlu, şerefli duruşumuzdan biraz nasiplenmiş olurlar. Kimse HDP'ye saldırmasın" diye konuştu. 
Koalisyon senaryolarına ilişkin konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, koalisyon için topu AK Parti ve CHP'ye atarken, MHP'li Yusuf Halaçoğlu ise "Dünya tersine döner, HDP ile bir araya gelinmez" demişti.
Kaynak : Haber7

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Bülent11 Haziran 2015 08:52

Sayın Demirtaş&tt2;ın üslupu devlet adamlarına yakışacak üslup değil,dağ adamlarına yakışan üsluba benziyor.

muhammet yıldız10 Haziran 2015 21:28

siyaset sorun çözme aracıdır. bunu ne zaman öğreneceğiz...

Ahmet Talha BAYRAKTAR10 Haziran 2015 18:45

Haddini bil Selooooo Mhp nin adını ağzına alamazsın sen.

Hasan Yildiz 10 Haziran 2015 14:20

Ülkücülük bir şereftir şerefin tavizi olmaz

texaslı ınegollu10 Haziran 2015 11:48

erken secım olmalı turkıyenın onu acılmalıdır

Sonraki Haber Yükleniyor...