Tgrt Haber

Deniz Baykal adaylık için kararını verdi

19 Şubat 2015 12:16
Deniz Baykal adaylık için kararını verdi

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 7 Haziran milletvekili genel seçimlerinde CHP'den aday adayı olmak için bugün başvurusunu yaptı. Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CHP'den aday adayı olmak için parti genel merkezine gelerek başvurusunu yaptı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, başvurunun ardından Baykal'a alındı belgesini teslim etti.Deniz Baykal, ilk olarak CHP'nin Antalya'da yapacağı ön seçime katılacak, ardından aday gösterilip gösterilmemesine karar verilecek. 7 Haziran 2015'te tarihinde yapılacak milletvekilliği genel seçimleri için CHP'de adaylık adaylığı başvuruları 24 Şubat’a kadar genel merkeze yapılacak.
 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
fazıl dursun20 Şubat 2015 10:25

bazı şeyler eskidikçe ya değer kazanır yada değer kaybeder.kaşar olsanız eskidikçe değeriniz artar.sirke olsanız eskidikçe ekşi tadınız artar.bu adamda sol siyasetinde sirke gibi artık eşkidi ama ne yapalım solcular ekşi seviyor.yani siz 50 yılda hala aynı filimi seyreden adam psikolojisi var bunlarda.bir maçın tekrarını bile izlemek insanı sıkarken bunlarda hiç sıkılma yok valla.

Sonraki Haber Yükleniyor...