Tgrt Haber

Depremzedelerden CHP lideri Özel'e tepki: Burası siyaset yeri değil

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Şubat 2024 14:25 - Güncelleme : 06 Şubat 2024 14:26

CHP lideri Özgür Özel, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde deprem şehitliğini ziyareti sırasında depremzedelerin tepkisiyle karşılaştı.

CHP​ lideri Özgür Özel, asrın felaketinin 1. yıldönümünde Gaziantep​'in İslahiye​ ilçesindeki deprem​ şehitliğini ziyaret etti. O sırada depremzede bir kadın, CHP liderine tepki gösterdi.

"BURADA KONUŞMA YAPAMAZSINIZ"

Özel'e seslenen depremzede kadın, "Burada konuşma yapamazsınız, burası siyaset yeri değil" dedi. Yaşlı bir adam da Özel'e kısa süreli tepki gösterdi. Özel, depremde yakınlarını kaybeden genç kıza iş sözü verdi.

Depremzedelerden CHP lideri Özel'e tepki: Burası siyaset yeri değil - 1. Resim

KABİRLERİNE KARANFİL BIRAKTI

Çevredekilerin araya girmesiyle gerginlik geçti. Özel de okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından deprem şehitlerinin kabirlerine karanfil bıraktı. Özgür Özel, ziyaret sırasında depremde yakınlarını kaybeden genç bir kız ile de yakından ilgilenerek iş sözü verdi.

Depremzedelerden CHP lideri Özel'e tepki: Burası siyaset yeri değil - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...