Tgrt Haber

Devlet Bahçeli destek verdi, Celal Adan gözyaşlarını tutamadı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
31 Ekim 2023 14:01 - Güncelleme : 31 Ekim 2023 14:12

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis'te küfür ettiği için HEDEP'in istifası istediği MHP'li Celal Adan'a sahip çıktı. Bahçeli, "Sözü bizim sözümüzdür" derken Adan, gözyaşlarını tutamadı.

Meclis Genel Kurulu'un 26 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilen oturumunda; MHP​'li Meclis Başkanvekili Celal Adan, HEDEP​ Milletvekili Sırrı Sakık​'ın konuşmasının ardından, mikrofonunun açık olduğunu unutup küfür etti. Adan'ın küfürünün ardından HEDEP milletvekilleri, Adan'ın istifa etmesini ya da Meclis'in gereken cezayı vermesi talebiyle kürsü önünde alkışlı protesto gerçekleştirdi.

Yaşananlar gündemdeki yerini korurken MHP lider Devlet Bahçeli​, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Celal Adan'ı savundu ve destek verdi. Bahçeli, "Geçtiğimiz hafta TBMM'de haince konuşma yapan tescilli bir bölücüye hakettiği cevabı yüreklice veren Meclis Başkanvekilimiz ve İstanbul Milletvekilimiz sayın Celal Adan'ın isabetli sözleri bizim sözümüzdür" dedi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Bahçeli'nin konuşması sırasında kendisine destek verdiğini duyan Celal Adan, duygusal anlar yaşadı. Adan, destek cümlelerinin ardından gözyaşlarını tutamadığı anlar objektiflere yansıdı.

Adan'ın gözyaşlarını tutamadığı anlar...

"SAHİPSİZ DEĞİLDİR, YALNIZ DEĞİLDİR"

Devlet Bahçeli, küfür gerilimi ile ilgili şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz hafta TBMM’de haince konuşma yapan tescilli bir bölücüye hak ettiği cevabı yüreklice veren Meclis Başkanvekilimiz ve İstanbul Milletvekilimiz Celal Adan’ın isabetli sözleri aynısıyla bizim sözümüzdür. Sayın Adan, sahipsiz değildir. Yalnız değildir. Saldırılar, istifa çağrıları ve hakaretler ayaklarımızın altındadır ve hükümsüzdür"

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...