Tgrt Haber

Devlet Bahçeli'den erken seçim açıklaması

26 Ağustos 2015 03:56
Devlet Bahçeli'den erken seçim açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Genel Merkezi'nde açıklamalarda bulundu. "Gelişmelerin seyir ve istikameti kaosa doğru gitmektedir" diyen Bahçeli, "Milletimizin önüne tekrar sandık konulması sakıncalıdır. Buna rağmen Erdoğan'ın arzu ve emeli dahilinde gerçekleşmiş, seçimlerin yenilenmesi kararlaştırılmıştır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde açıklamalarda bulundu.

1 Kasım'da yapılacağı açıklanan erken seçime yönelik değerlendirmelerde bulunan Bahçeli,  "Gelişmelerin seyir ve istikameti kaosa doğru gitmektedir. Milletimizin önüne tekrar sandık konulması sakıncalıdır. Buna rağmen Erdoğan'ın arzu ve emeli dahilinde gerçekleşmiş, seçimlerin yenilenmesi kararlaştırılmıştır" diye konuştu.

Koalisyon turları hakkında da değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, şunları söyledi:

"Türkiye tam 32 gün oyalanmıştır. 45 günlük hükümet kurma süresi sarayın gözetiminde israf edilmiştir. Bu arada terör tekrar azmıştır. 62 vatan evladı şehit düşmüştür. Suruç katliamında 32 kişi hayatını kaybetmiştir. Koalisyon arayışları esanasında terör düğmesine basılması kuşku vericidir. Peş peşe sözde özerklik ilanları titizlikle yorumlanmalıdır. Erdoğan Rize'de sistem fiilen değişmiştir derken PKK fiiliyete geçmiştir" ifadelerini kullanan Devlet Bahçeli,  "Suruç katliamı hala aydınlatılmamış Türkiye kaosa sürüklenmiştir."

"HAKLI VE MEŞRU TEPKİ"

Yarbay Mehmet Alkan'ın şehit kardeşinin cenaze törenindeki ifadelerine de değinen Bahçeli, "Şehit kardeşinin cenazesinde Yarbayımız Mehmet Alkan Haklı ve meşru tepkisini gösterirken AK Parti trolleri harekete geçmiştir. Kardeş acısı ile gözyaşlarına boğulan yarbayımız şerefsizlerin gözüne batmıştır" ifadelerini kullandı.

"DENİZ BAYKAL OLMASAYDI, ERDOĞAN OLMAZDI"

Bahçeli, açıklamalarının ardından basın mensuplarından gelen soruları yanıtladı. Bahçeli, Baykal'ın "Ben seçilseydim bir koalisyon oluşmuştu" ifadesinin hatırlatılması üzerine "Sayın Deniz Baykal olmasaydı Erdoğan olmazdı, AK Parti iktidarı olmazdı" dedi. 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
mehmet uzun 26 Ağustos 2015 22:24

Sayın bahçeli lütfen ama lütfen git artık git

osman26 Ağustos 2015 19:19

Ya sen sen ne ise yariyorßun bidi bidi ISIN gücün hainliktir bislikleri bende bir eski MHP li olarak utaniyorum MHP bu olmamali idi hdp nin aldigi oy kadar oyunnuz kaldi erken secimde ISIN bittigi mhp

Sonraki Haber Yükleniyor...