Tgrt Haber

Son dakika! MHP lideri Bahçeli'den 'Türkiye Yüzyılı' vizyonuna tam destek: Türk milletinin yeni bir zafer atılımı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
01 Kasım 2022 10:35 - Güncelleme : 01 Kasım 2022 12:29
Son dakika! MHP lideri Bahçeli'den 'Türkiye Yüzyılı' vizyonuna tam destek: Türk milletinin yeni bir zafer atılımı

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geçen hafta açıklanan 'Türkiye Yüzyılı' vizyonunun Türk milleti için yeni bir zafer atılımı olduğunu söyleyip, açıklanan başlıkların tamamına destek verdiklerini belirtti. Yerli otomobil TOGG'un banttan inmesiyle ilgili Kılıçdaroğlu'na göndermede bulunan Devlet Bahçeli, "Yapamazsınız diyenler ters köşededir, üretemezsiniz diyenler uçurumun dibindedir. Sayın Kılıçdaroğlu sana kötü bir haber vereyim, TOGG'un seri üretimi 2023'te başlıyor. Buna şimdiden hazır ol, sipariş vermek için de şimdiden kuyruğa gir" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'na bir kez daha adaylık çağrısı yapan Bahçeli; AK Parti'nin 2023 vizyonunu eleştiren CHP'li Mersin Belediye Başkanı Vahap Seçer'e ise "Teröristler sınır içi ve ötesinde bu küstahın yönettiği belediyede yakalanıp etkisiz hale getirildikçe kuduruyorlar. Ant olsun sizi kudurtmaya devam edeceğiz. Hasbelkader seçildin ama hasbelkader Akdeniz'e dökülmeyeceksin" sözleriyle tepki gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli​, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen 'Türkiye Yüzyılı' vizyonuna destek verdiklerini açıklayan Devlet Bahçeli, CHP​ lideri Kemal Kılıçdaroğlu​'na da sert eleştirilerde bulundu.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

"Türkiye'mizin her yerindeyiz. Milletimizle görüşüyor, konuşuyoruz. 'Adım Adım 2023, İl il Anadolu' dedik herkesle kucaklaştık. Şimdi de Adım Adım 2023 Köyüm benim sohbet toplantılarıyla milletimizin efendilerinin ayağına gittik. Buna da kararlılıkla devam ediyoruz.

Yorulmamızı bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacak. Yılmamızı gözleyenler, vazgeçmemizi düşleyenler, emeğin yerde kalmayacağını kesinlikle görüp yaşayacaklar. Biz erik dalına basmıyoruz, boş sözlere kulak asmıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti'ni kuranlar gökten zembille inmedi. Hepsi Osmanlı döneminde gözlerini açtı, başka bir alternatif kalmadığından Türkiye Cumhuriyeti'nin doğumunu sağlamışlardır. Bize göre cumhuriyetin ilk evresi; doğrusuyla yanlışıyla, eksiğiyle fazlasıyla 1923-1946 arasında vücut bulan 23 yıllık tek parti dönemidir. 1946-2017 yılları arasındaki 71 yıllık çok partili parlamenter sistem hayatı, cumhuriyetin ikinci evresidir. 2017'den itibaren üçüncü evresi ise cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle anılacak ve bu şekilde hatırlanıp anlam ve derinlik kazanacaktır.

'TÜRKİYE YÜZYILI' VİZYONUNA TAM DESTEK

Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan Türkiye Yüzyılı​ beyanı, yepyeni bir ivme kazandırmıştır. Türkiye Yüzyılı çağrısı Türk milletinin yeni bir zafer atılımıdır, yeniden bir Kızılelma çağrısının tedarik sahasına geçiştir. Türk milletine hizmet azmi, Türkiye Yüzyılı anlayışıyla daha da zirveye çıkacaktır.

Biz Sayın Cumhurbaşkanının gelin Türkiye Yüzyılı vizyonunu birlikte oluşturalım davetine icabet ediyor, çağrıya kulak veriyor ve buna da hazır olduğumuzu açık yüreklilikle dile getiriyoruz. 17 başlığın hepsini de yararlı ve yerinde buluyor, destekliyoruz.

Zillet Millet'e galip gelemeyecek, Türkiye'nin önünü kesemeyecektir. Türkiye Yüzyılı vizyonunun ülkemize, milletimize hayırlı olmasını Allah'tan niyaz ediyor, Sayın Cumhurbaşkanımızı ve partisini tebrik ediyorum.

"DEV ARTIK UYANDI, TÜRKİYE'NİN ŞAKASI YOK"

Türkiye'nin hiç şakası yok. Milli güvenliğimizin risk ve tehlikelere atılması diye bir şey söz konusu olamaz.Üzerimizde hesap yapan terör çeteleri ve muasır ülkeler dikkat etsinler, dev artık uyanmakla kalmamış, muhteşem bir teknolojik atılımla ayağa kalkmıştır.

Son dakika! MHP lideri Bahçeli'den 'Türkiye Yüzyılı' vizyonuna tam destek: Türk milletinin yeni bir zafer atılımı

KILIÇDAROĞLU'NA TOGG​ TEPKİSİ

Sayın Kılıçdaroğlu sana kötü bir haber vereyim, TOGG'un seri üretimi 2023'te başlıyor. Buna şimdiden hazır ol, sipariş vermek için de şimdiden kuyruğa gir. İlk yerli ve milli elektrikli otomobil olan TOGG'un banttan indirilme törenine katılarak ortak sevinci paylaştık. Tek bir fabrika bile kurulmadı diyerek kuyruklu yalanlarına yenisini eklemekten utanmayan Kılıçdaroğlu'na diyorum ki; zaman bulursan Gemlik'e gitmeni tavsiye ediyorum.

Akaryakıt bulunmadığından dolayı 100 metre sonra duran Devrim otomobilinden 61 yıl sonra Türkiye'de hayaller gerçeğe dönüşmüştür. Yapamazsınız diyenler ters köşededir, üretemezsiniz diyenler uçurumun dibindedir. Satamazsınız diyenler de yakında tel tel dağılacaktır.

HAMBURGER GÖNDERMESİ

Kılıçdaroğlu ABD ve Avrupa ülkelerinde parlak zihinler arayacağım derken, pırıl pırıl zekalarıyla vatan evlatları Gemlik'te harika işlere imza atmıştır.

Zillet demek tarihin gerisine düşmek, medeniyet mücadelesinden yenik düşmek, eğilmiş baş, çokmüş diz siyaset anlayışı demektir. Bizim ABD'deki bir benzinlikte şaibeli isimlerle hamburger yiyen tok esirlerle yürüyecek yolumuz kesinlikle yoktur.

Son dakika! MHP lideri Bahçeli'den 'Türkiye Yüzyılı' vizyonuna tam destek: Türk milletinin yeni bir zafer atılımı

CHP'li VAHAP SEÇER'E SERT TEPKİ

(AK Parti'nin 2023 vizyonu hakkındaki sözleri üzerine) Belediyesinde PKK'lıları işe alıp, terör yuvası haline getiren CHP'li belediye başkanından başka söz duymak mümkün müdür? Teröristler sınır içi ve ötesinde bu küstahın yönettiği belediyede yakalanıp etkisiz hale getirildikçe kuduruyorlar. Ant olsun sizi kudurtmaya devam edeceğiz. Sayın belediye başkanı; hasbelkader seçildin ama hasbelkader Akdeniz'e dökülmeyeceksin. Biz kahramanlık türküleri söyleyeceğiz, siz saklanacak delik bile bulamayacaksınız.

"ÖNCE ADAY OL, SONRA KONUŞ"

Kılıçdaroğlu 'Erdoğan benim adaylığımdan korkuyor' demiş. Korkaklar Türkiye'yi taşa tutanlar, terör örgütlerinin arkasına saklananlardır. Sayın Kılıçdaroğlu, davul sende, tokmak başkasında. Önce aday ol, sonra konuş, ardından da siyasetinde milli ve ahlaklı olmaya çalış.

BURAK HAKTANIR'A TEBRİK

Film yönetmeninin ödül töreninde tabipler birliği başkanı için 'Sırf barış dediği için hapse attılar' sözü zillet ittifakının ana fikridir. Rezalete barış diyenler barışın yegane düşmanıdır. Doğrudan yana tavır alan, TSK'ya iftira atıldığını haykıran gerçek sanatçımız Burak Haktanır'ın cesareti alkışlanacak düzeydedir, kendisini tebrik etmek, helal olsun demek boynumuzun borcudur."

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...