Tgrt Haber

Dışişleri Bakanı Fidan Putin'le görüştü!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com
11 Haziran 2024 20:34 - Güncelleme : 11 Haziran 2024 21:01

Son dakika haberi... Dışişleri Bakanı Fidan, Rus lider Putin'le görüştü. Görüşmede Putin, "Türkiye’nin BRICS’in çalışmalarına yönelik ilgisini memnuniyetle karşılıyoruz" dedi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan​, Rusya’nın Nijniy Novgorod şehrinde Dışişleri Bakanlarının katılımıyla düzenlenen BRICS+ oturumuna katıldı. Rusya’nın Nijniy Novgorod kenti BRICS​ Dışişleri Bakanları Toplantısı'na ev sahipliği yaptı. Toplantıda Türkiye’yi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan temsil etti.

Dışişleri Bakanı Fidan Putin'le görüştü! - 1. Resim

Toplantı öncesinde dün Moskova’da, bugün ise Nijniy Novgorod kentinde ikili temaslarda bulunan Bakan Fidan, daha sonra BRICS Dışişleri Bakanları Toplantısı marjında gerçekleştirilen BRICS+ oturumuna katıldı.

Dışişleri Bakanı Fidan Putin'le görüştü! - 2. Resim

PUTİN: MEMNUNİYETLE KARŞILIYORUZ

 Dışişleri Bakanı Fidan, programı kapsamında Rus lider Putin​'le görüştü. Görüşmede Putin, "Türkiye’nin BRICS’in çalışmalarına yönelik ilgisini memnuniyetle karşılıyoruz" ifadelerini kullandı. Putin, temmuz ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşeceğini de belirtti.

FİDAN: FEVKALADE İYİ GİDİYOR

Bakan Fidan ise şunları dile getirdi:

"Ukrayna konusundaki mümkün olan her türlü arabuluculuk faaliyetlerini devam ettirmede biz de kararlıyız. Türkiye ve Rusya​ arasındaki ilişkiler gerçekten fevkalade iyi gidiyor. Ticaret konusunda atılması gereken adımlar var"

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...