Tgrt Haber

DP'li Cemal Enginyurt yerel seçimlere göz kırptı: Üç şehirden birinde... 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
01 Temmuz 2023 21:22 - Güncelleme : 01 Temmuz 2023 21:29

CHP listelerinden Meclis'e giren Demokrat Partili Cemal Enginyurt, yerel seçimlere 8 ay kala dikkat çeken bir çıkışta bulundu. Ordu, İstanbul ve Ankara illerinin birinden adaylığını koyacağını söyleyen Enginyurt, Kılıçdaroğlu'nun sözüne atıfta bulunarak, "Ben Cemal geliyorum" dedi. 

CHP​ listelerinden milletvekili seçilen Demokrat Partili Cemal Enginyurt​, yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu. KRT TV canlı yayında seçimlerde aday olacağını açıklayan Enginyurt, CHP'ye çağrıda bulundu.

"ORDU, İSTANBUL​, ANKARA"

Üç şehirden birinden aday çıkacağını söyleyen Enginyut'un, ""CHP, Demokrat Partili Cemal Enginyurt'u desteklesin bak seçim alınıyor mu, alınmıyor mu görecekler. Bunu söylerken bir şeyi de ifade edeyim; kimsenin himmetine muhtaç değilim. Sadece Ordu​, İstanbul, Ankara..." dedi. 

"BEN CEMAL GELİYORUM" 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimden önce kullandığı 'Ben Kemal geliyorum' sözüne atıfta bulunan Enginyurt, "Cemal Enginyurt olarak bu üç şehirden birinden büyükşehir belediye başkanı adaylığımı ilan ediyorum. Üç şehrin birinden adayım. Üçü de korkulu rüyalar görmeye başlasınlar. Ben Cemal geliyorum" dedi. 

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Osman 2 Temmuz 2023 09:24

Hdp nin desteği olmasın hiç bir yeri alamazsınız

Sonraki Haber Yükleniyor...