Tgrt Haber

DSP'yi sarsan olay! Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Murat Özbilge aracında ölü bulundu

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Nisan 2023 10:53 - Güncelleme : 11 Nisan 2023 11:58
DSP'yi sarsan olay! Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Murat Özbilge aracında ölü bulundu

Demokratik Sol Parti (DSP) acı bir haberle sarsıldı. Partinin Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Murat Özbilge, İstanbul'da alışverişe gittiği AVM'nin otoparkında aracında ölü bulundu.

Seçimlere Cumhur İttifakı ile girmeye hazırlanan Demokratik Sol Parti (DSP) acı bir haberle sarsıldı. DSP​ Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Murat Özbilge hayatını kaybetti.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; İstanbul’da bir alışveriş merkezinde ailesi ile birlikte alışveriş yaptıktan sonra aracına tek olarak dönen Ahmet Murat Özbilge’den bir süre haber alamayan ailesi aracın yanına gitti.

ARACINDA CANSIZ HALDE BULUNDU

Aracın içinde yarı baygın halde Özbilge’yi görüp ulaşmaya çalışan ancak tüm çabalarına rağmen kilidi açamayan aile, itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Aracın kapısının açılmasının ardından sağlık ekiplerinin tetkiklerde Özbilge’nin vefat ettiği ailesine bildirildi. 63 yaşındaki Ahmet Murat Özbilge'nin kalp krizi​ geçirdiği düşünülüyor.

Özbilge, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde DSP'den Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olmuştu.

DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

7 Aralık 2021 tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım duygulandırdı. Özbilge paylaşımında, "Saniyeler sonra ne olacağını bilmeden yıllar sonrasının hayalini kuruyoruz" mesajına yer verdi.

DSP'yi sarsan olay! Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Murat Özbilge aracında ölü bulundu

Ayrıca geçen yıl Bursalı bir diğer Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Kul aracında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Emre11 Nisan 2023 13:55

Bana tuhaf geldi. Kalp krizi işi

Sonraki Haber Yükleniyor...