Tgrt Haber

Ekrem İmamoğlu bu sefer eskilerle 'değişim' dedi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
01 Ağustos 2023 00:10 - Güncelleme : 01 Ağustos 2023 00:19
Ekrem İmamoğlu bu sefer eskilerle 'değişim' dedi 

Seçimlerinde ardından 'değişim' talebini ısrarla gündemde tutmaya çalışan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu kez de eski kadroyla bir araya geldi. Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Murat Karayalçın ile Beylikdüzü'nde yemek yiyen İmamoğlu'nun 'değişim' konusunu gündeme getirdiği öne sürüldü. 

'Değişim' seslerinin tabana yayıldığı CHP​'de dikkat çeken bir toplantı yaşandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen ve eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ile bir yemeğe katıldı.  

Gazeteci Barış Yarkadaş'ın iddiasına göre, 'değişim yemeği' olarak adlandırılan bu yemekte aynı zaman da Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın olduğu aktarıldı. 

KRİTİK TARİH 10 AĞUSTOS 

Yarkadaş ayrıca, Ekrem İmamoğlu’nun bir değişim manifestosu yayınlayacağını belirterek "10 Ağustos’ta bunu duyurması bekleniyor. Bugün konuştuğum İmamoğlu'na yakın kaynaklar böyle diyor. Muhtemelen işin teknik direktörlüğünde olan Karayalçın, Öymen, Çetin 10 Ağustos çıkışı öncesi herhalde bunun altyapısı hazırlayıp fikir alışverişinde bulunuyorlar. CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav'ın da önümüzdeki günlerde bu kadroya fiilen katılacağı yönünde bilgi aldım" dedi. 

GÖRÜŞMEDEN İLK FOTOĞRAF GELDİ 

Ekrem İmamoğlu​'nun Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Murat Karayalçın ile gerçekleştirdiği toplantı sonrası çekilen bir fotoğraf İBB Haber'in Twitter hesabından paylaşıldı. İmamoğlu ve eski liderler 'Galeri Beylikdüzü' önünde poz verdi. 

  Ekrem İmamoğlu CHP'li eski liderlerle bir arada

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...