Tgrt Haber

Ekrem İmamoğlu, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı: Bahçemi aldı, toprakla doldurdu...

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
22 Şubat 2024 15:49 - Güncelleme : 22 Şubat 2024 15:56
Ekrem İmamoğlu, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı: Bahçemi aldı, toprakla doldurdu...

CHP'nin yeniden aday gösterdiği mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi'de yeni yol yapım çalışmaları nedeniyle mağdur olduklarını öne süren bir grup vatandaşın tepkisiyle karşılaştı.

Yerel seçime az bir süre kaldı. Partilerin belirlediği adaylar da seçim çalışmalarına hız kazandırdı. Vatandaşlarla konuşup projelerini anlatan adaylardan birisi de CHP​'nin yeniden aday gösterdiği mevcut İBB​ Başkanı Ekrem İmamoğlu​'ydu...

Sultangazi​'de düzenlenen miting kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Ekrem İmamoğlu, Sultangazi'de yeni yol yapım çalışmaları nedeniyle mağdur olduklarını öne süren bir grup vatandaşın tepkisiyle karşılaştı.

"BU YAŞTAN SONRA NEREYE GİDEYİM?"

Yeni yapılan yol çalışmalarından dolayı evinin bahçesine toprak yığıldığını ve bu sebeple bahçesini kullanamadığını öne süren bir vatandaş, "1924 senesinde, buranın tapusu Atatürk zamanında bize verilmiş. Bahçemi aldılar, toprağımı doldurdular. Ben evi kiraya veremiyorum. Ben bu yaştan sonra nereye gideyim, mağdurum ben" ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU: ÇÖZÜM İÇİN TALİMAT VERDİK

Gelen tepkiler üzerine İmamoğlu da gazetecilere açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Süreci çözüme kavuşturmak adına talimat verdiğini söyledi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...