Tgrt Haber
 - "Esad ile görüşmeye hazırız"
7 saat 41 dakika önce

Suriye ile normalleşme süreci! Bakan Fidan açıkladı: Esad ile görüşmeye hazırız

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suriye ile normalleşme sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kalıcı barış için Türkiye'nin temaslarına devam ettiğini aktaran Bakan Fidan, "Esad ile görüşmeye hazırız. Görüşmeler zaten bir süredir dolaylı olarak sürüyor" dedi.
 - Bakan Fidan açıkladı: Çalışmalar başladı
8 saat 27 dakika önce

Son dakika | Lübnan’daki çağrı cihazı saldırısı sonrası Bakan Fidan açıkladı: Siber Güvenlik Teşkilatı kurulacak

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunuyor... Lübnan'daki çağrı cihazı saldırılarına değinen Bakan Fidan, İsrail'in savaşı yaydığından bahsetti. Türkiye'nin siber güvenlik farkındalığı olduğunun altını çizen Bakan Fidan, "Müstakil bir siber güvenlik teşkilatının kurulmasıyla ilgili konu hükümetimizin de gündemine getirildi" ifadelerini kullandı.
 - Yeni anayasa için yeni dönem
9 saat 46 dakika önce

AK Parti gündeme getirecek! Yeni anayasa için yeni dönem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada yeni anayasa için yeni yasama yılına dikkat çekmişti. AK Parti’nin yeni yasama yılında 'toplumun birlikte anayasaya hazırlayacağı' yeni bir modeli gündeme getireceği öğrenildi.
 - 'İnanılır gibi değil' dedi fotoğrafları paylaştı
19 saat 23 dakika önce

Ümit Özdağ'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na yalanlama! 'İnanılır gibi değil' dedi fotoğrafları paylaştı

CHP'nin eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 2023 Genel Seçimlerinde ikinci turda Ümit Özdağ ile ilgili yaptığı görüşmeyi anlattı. Kılıçdaroğlu, Ümit Özdağ ile imzaladığı protokolü reddetti. Özdağ'dan cevap ise gecikmedi. 
 - "Nasıl normalleştiğini biliyoruz"
20 saat 59 dakika önce

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Meral Akşener'e 'normalleşme' göndermesi: Görevini yerine getirdi

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski İYİ Parti lideri Meral Akşener'e sert eleştirilerde bulundu. Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Beştepe'de görüşmesine tepki gösterip "Nasıl normalleştiğini biliyoruz" diyen Kılıçdaroğlu, 6'lı Masa'daki krize de değinip "Yakın çevresinden 'Devlete karşı görevini yerine getirdi' diye gelen bilgiler var" ifadelerini kullandı.
 - İmamoğlu siyasi yasak cezası aldı mı?
18 Eylül 2024 - 19:06

Ekrem İmamoğlu'nun avukatı 'son kez' diyerek açıkladı! 'Ahmak Davası' yine gündeme geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı 'ahmak davası' ile ilgili '5 yıl siyasi yasak aldı' iddiası sonrası İmamoğlu'nun avukatı Kemal Polat'tan açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Polat, "hukuksuzluğun normal olduğu düşüncesine alışmayacağım" dedi. 
Politika - Politika
18 Eylül 2024 - 17:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan pastanede vatandaşlarla sohbet etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da bir pastanede vatandaşlarla sohbet ederek fotoğraf çektirdi.
 - Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anayasa mesajı
18 Eylül 2024 - 14:50

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesajlar: Anayasa'daki ilk 4 madde tartışmasına noktayı koydu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Töreni'nde konuştu. Konuşmasında önemli mesajlar veren Erdoğan Anayasa'nın ilk 4 maddesiyle ilgili tartışmalara "Bizim açımızdan bir tartışma yoktur." sözleriyle son noktayı koydu.
 - Erdoğan, Lübnan Başbakanı ile görüştü
18 Eylül 2024 - 12:26

Son dakika | İsrail'in saldırısı sonrası kritik temas! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Başbakanı ile görüştü

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lübnan Başbakanı Mikati ile görüştü. Görüşmede İsrail'in Lübnan'daki siber saldırısı ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan'a düzenlenen siber saldırı için üzüntü duyduğunu ifade etti.
 - Müfredat ve alım süreci de masada
18 Eylül 2024 - 09:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok net 'kılıçlı yemin' talimatı: Üzerine gideceğiz gerekeni yapacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti MYK toplantısında önemli gündem maddelerinden biri de teğmenlerin kılıçlı yemin töreniydi. Sürecim sükûnetle, metanetle ve kararlılıkla yürütüldüğünü belirten Erdoğan'ın “İçeride dışarıda bağlantıları var mı üzerine gideceğiz, gereğini yapacağız, takipçisi olacağız” dediği öğrenildi.
 - Savunması pes dedirtti
18 Eylül 2024 - 09:33

CHP'li belediyede rüşvet skandalı | 5'i tutuklu 12 sanık yargılanıyor! Savunması pes dedirtti

CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi'nin reklam ihalelerinde usulsüzlük yapıldığı ve rüşvet alınıp verildiği iddiasıyla 5'i tutuklu 12 sanığın yargılanma süreci başladı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın danışmanı tutuklu sanık Mürüvet Sızlı'ya rüşvet iddiaları soruldu. Suçlamaları kabul etmeyen Sızlı'nın savunması sırasında zaman zaman ağladığı öğrenildi.
 - Beştepe'den Hüda Par'a 'anayasa' cevabı
18 Eylül 2024 - 09:18

Beştepe'den Hüda Par'a 'anayasa' cevabı: Yapıcıoğlu '4. madde değiştirilmeli' demişti

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun anayasanın 4'üncü maddesinin değiştirilmesi talebine cevap verdi. Uçum, "Değiştirilmezlik ilkesi, kurucu neslin gelecek kuşaklara nasihatıdır, söylendiğinin aksine sonraki neslin iradesine ipotek koymak değildir" dedi. 
 - Yavaş'tan istifa edecek iddialarına cevap
17 Eylül 2024 - 18:22

Mansur Yavaş istifa edecek iddialarına cevap verdi! Sosyal medyadan büyük tepki gösterdi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş 'istifa edecek' iddialarına sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.
Politika - Politika
17 Eylül 2024 - 17:21

İmamoğlu'nun ardından Yavaş ile de görüştü! Bakan Murat Kurum sosyal medyadan paylaştı

Geçtiğimiz günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bugün ABB Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından açıklama yapan Bakan Kurum, "Ankara'nın çevre ve şehircilikle ilgili gündemini ele aldık, talepleri dinledik. Tüm yerel yöneticilerle temas ve istişarelerimiz sürecek" ifadelerini kullandı.
Politika - Politika
17 Eylül 2024 - 16:15

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de Ali Koç'u kabul etti

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerini Beştepe'de kabul etti.
 - CHP lideri Özel'den iddialı seçim vaadi
17 Eylül 2024 - 14:28

CHP lideri Özgür Özel'den seçim vaadi! 'Cumhurbaşkanı olursam AB'ye gireceğiz'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı, CHP’nin vizyonunun ülkeyi Avrupa Birliği’nin tam üyesi yapmak olduğunu belirtti. Gelecek genel seçimler için mesaj veren Özel, "Gelecek genel seçimlerde Tayyip Erdoğan’ın yerine bir CHP’liyi cumhurbaşkanı seçeceğiz" diye konuştu
Politika - Politika
17 Eylül 2024 - 13:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan BM'den dünyaya seslenecek! Ana gündem maddesi Gazze

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun diplomasi trafiği sürüyor. Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'na 24 Eylül Salı günü 14'üncü kez hitap edecek. Uluslararası toplumu İsrail'in saldırılarına karşı durmaya çağıracak olan Erdoğan, zirve kapsamında devlet ve hükümet başkanlarıyla da görüşmeler gerçekleştirecek.
 - "Ahlaksızlıkla suçlayıp işten çıkardı”
17 Eylül 2024 - 12:11

Behzat Ç. için haksız fesih iddiası! "Ahlaksızlıkla suçlayıp işten çıkardı”

Erdal Beşikçioğlu'nun (Behzat Ç.) yönettiği Etimesgut Belediyesi'ne bağlı Türk Tarih Müzesi'nde çalışan 9 işçi, haksız yere işten çıkarıldıklarını öne sürdü. İşten çıkarılan işçilerden Agah Çağatay, “Bizi ahlaksızlıkla suçlayıp işten çıkardılar” ifadelerini kullandı.
Politika - Politika
17 Eylül 2024 - 09:16

Bakan Yaşar Güler'den net mesaj! "Teröristlerin başı, tereddütsüz bir şekilde ezilecektir”

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, eli kanlı terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlara ilişkin konuştu. Terör örgütlerinin belini kırdıklarını belirten Güler, “Son çırpınışlarını veren teröristlerin başı, tereddütsüz bir şekilde ezilecektir” ifadelerini kullandı.
Politika - Politika
17 Eylül 2024 - 00:30

AK Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör istifa etti!

AK Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör, görevinden istifa etti. Açıklama yayımlayan Güngör, "Alnımız ak, vicdanımız rahat" dedi.
Sona Git