Tgrt Haber

Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki görüşme sonrası ilk açıklama

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
14 Haziran 2023 15:20 - Güncelleme : 14 Haziran 2023 19:50
Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki görüşme sonrası ilk açıklama

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki “değişim” görüşmesi sona erdi. İki isim kameralara gülerek el sallarken o anlar objektiflere böyle yansıdı. Kritik görüşmenin ardından ilk açıklama geldi.

CHP’de seçim sonrası tekrar gündeme gelen kurultay​ görüşmeleri parti içindeki hesaplaşmaya döndü. Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimlerden tekrar geride çıkması sonucunda başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olmak üzere birçok isim kurultayda “değişim” arzusu içerisinde olduğunu söyledi. Parti içinden yükselen “değişim” sloganları karşısındaCHP​ lideri Kemal Kılıçdaroğlu yeni yasama yılının ilk toplantısını geçtiğimiz günlerde yaptı. Kendisini eleştirenlerden süre isteyen Kılıçdaroğlu’nun verdiği “değişim mutlaka olacak” mesajı dikkat çekti.

YÜZLER GÜLDÜ…

Sıcak saatlerin yaşandığı CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu seçim sonrası üçüncü kez bir araya geldi. Ankara'daki Ahlatlıbel'de bir araya gelen ikili basına kapalı gerçekleştirilen görüşmenin ardından objektiflere el salladı. Saat 10.00’da bir araya gelen Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu yaklaşık 2 saat görüştü.

Toplantının sona ermesine yakın bir zamanda ikilinin buluşmasına Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de katıldı. Toplantı sonrası herhangi bir açıklama yapılmadı. İkili çıkışta basın mensuplarına birlikte el salladı.

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu görüşmeden sonra açıklama yaptı.

GÖRÜŞME SONRASI İLK AÇIKLAMA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara'da bir araya gelen Ekrem İmamoğlu, İstanbul'a geldi. İstanbul Havalimanı'nda basın mensuplarının görüşme ile ilgili sorusunu cevaplayan İmamoğlu "Genel başkanımızla her zaman görüşüyoruz zaten. Güzel olacak her şey" dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...