Tgrt Haber

Erbakan'ın makam aracı kazayı saniyelerle atlattı: Sokak köpeği yola atladı, şoförün refleksi faciayı önledi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
28 May 2024 10:25 - Güncelleme : 28 May 2024 10:28

YRP lideri Fatih Erbakan'ın makam aracının önüne aniden bir köpek çıktı. Otoyolda meydana gelen olayda; şoförün hızlı refleksi sayesinde facianın eşiğinden dönüldü.

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan​'ın makam aracı ve korumalarının bulunduğu konvoy büyük bir kazanın eşiğinden döndü. İddiaya göre; Erbakan'ın da içinde bulunduğu makam aracının önüne aniden bir sokak köpeği çıktı.

ŞOFÖRÜN REFLEKSİ FACİAYI ÖNLEDİ

O sırada 150 km hızla giden aracın sürücüsü hızlı bir refleks göstererek kazadan saniyelerle kurtuldu. Görüntüleri yayınlanan anlarda sağ şeritte başka bir aracın olmaması da olası bir kazanın önüne geçti.

Erbakan'ın makam aracı kazayı saniyelerle atlattı: Sokak köpeği yola atladı, şoförün refleksi faciayı önledi - 1. Resim

FATİH ERBAKAN: SOKAKLARIMIZI GÜVENLİ TUTACAĞIZ

Öte yandan yerel seçim öncesi “Ahlak yoksa başıboş köpekler vardır. Sokaklarımızı güvenli tutacağız, çocuklarımızı yaşatacağız” sözleriyle propaganda yapan Erbakan, başıboş hayvanların “uyutularak” öldürülmesine tepki göstermişti. Erbakan tepkisini, “Cenab-ı Allah’ın verdiği bir canı, ancak Cenab-ı Allah alabilir” sözleriyle dile getirmişti.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...