Tgrt Haber

Beştepe'de kritik görüşme: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener ile görüştü

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: TGRT Haber
05 Haziran 2024 12:20 - Güncelleme : 05 Haziran 2024 18:35

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti eski lideri Meral Akşener ile bir araya geldi. Beştepe'deki görüşme 1.5 saat sürdü.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun​, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​'ın, İYİ Parti​ eski lideri Meral Akşener​ ile görüşeceğini açıklamıştı.

Fahrettin Altun görüşmeyi "Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 17.00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi​'nde İYİ Parti eski Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'i kabul edecektir" ifadeleriyle duyurdu.

KRİTİK GÖRÜŞME BAŞLADI

Siyaset kulislerinde yakından takip edilen görüşme saat 17.00'de başladı. İşte sürpriz ziyaretten ilk kare...

Beştepe'de kritik görüşme: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener'i kabul etti - 1. Resim

YENİ İMAJI DİKKAT ÇEKTİ

İYİ Parti genel başkanlığından ayrıldıktan sonra saçlarını sarıya boyatan Meral Akşener'in yeni imajı dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Akşener'in yeni tarzına bakışı objektiflere yansıdı.

Beştepe'de kritik görüşme: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener'i kabul etti - 2. Resim

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Meral Akşener'in görüşmesi sona erdi.

TGRT Haber Muhabiri Serkan Kılıç şu detayları aktardı:

Ankara kulisleri hareketlenmişti. Yeni anayasa koordinatörlüğü teklifi vardı Akşener'e. Bu iddialar yönündeki görüşmeler yapıldı. Ne sonuç çıkacak önümüzdeki günlerde göreceğiz. Erdoğan'ın İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ile ilerleyen günlerde görüşmesi bekleniyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...