Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk imzası taşıyan Belgrad Kulesi’ni ziyaret etti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Eylül 2022 18:48 - Güncelleme : 07 Eylül 2022 19:10
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk imzası taşıyan Belgrad Kulesi’ni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balkan turunun 2. durağı olan Sırbistan'da Türk inşaat firmaları ve işçilerinin katkılarıyla inşa edilen Belgrad Kulesi’ni ziyaret etti. Erdoğan gerçekleştirdiği ziyarette inşaatta çalışan işçilerle de bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan​, baltan turunun ikinci durağı olan Sırbistan’a dün gece saatlerinde ulaşmıştı. Erdoğan için gündüz saatlerinde başkent Belgrad'da Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda karışılama töreni düzenlendi.

"KİMLİKE SEYEHAT İLİŞKİLERİMİZİ GELİŞTİRECEKTİR"

Karşılama töreninden sonra Sırbistan​ Cumhurbaşkanı Vucic ile görüşen Cuhmrubaşkanı Erdoğan, daha sonrasında düzenlenen ortak basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Sırbistan'a kimlikle seyahat edilebileceğini duyuran Erdoğan, "Kimlikle seyahat konusunda imzalanan protokol, ilişkilerimizi yeni bir seviyeye çıkaracaktır" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk imzası taşıyan Belgrad Kulesi’ni ziyaret etti

TÜRK İMZASI TAŞIYAN KULEYİ ZİYARET ETTİ

Erdoğan daha sonrasında Türk inşaat firmaları ve işçilerinin katkılarıyla inşa edilen Belgrad Kulesi’ni ziyaret etti. Erdoğan ayrıca Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Türk işçilerle bir araya gelerek, fotoğraf çektirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...